Mindent az automatizálásról

A Stäubli teljes szakértelmét felvonultatja az Ipar Napjai kiállításon

2018. április 24., kedd, 06:00

Címkék: automatizálás befogó belépőjegy csatlakozó Ipar Napjai 2018 ipari robot robot robotika Stäubli

Ahogy közeledik az idei budapesti Ipar Napjai kiállítás, a Stäublinál is folynak az előkészületek, hogy bemutassák azt az egyedülálló szaktudást, amit az ipari vállalatoknak nyújtani tud. Mivel mindhárom divízió jelen lesz a standon, a látogatók nagyszerű lehetőséget kapnak, hogy egyben lássák a Stäubli kínálatát a folyadékcsatlakozók, a villamos csatlakozók és az ipari robotok területén.

A Stäubli 10 éve kezdte meg tevékenységét a magyar piacon, és mára jól csengő beszállítói nevet szerzett magának. Amikor víz, levegő vagy hidraulikus körök csatlakoztatásáról van szó, mindig felmerülnek a Stäubli gyorscsatlakozói. Az egyszerű teljes átfolyású csatlakozóktól kezdve egészen a csúcstechnikájú – az akár 300 °C-os folyadékokhoz megfelelő, magas hőmérsékletű HTI, vagy a vadonatúj rozsdamentes acél RPT – csatlakozókig.

A Stäubli senki máséhoz nem hasonlítható szaktudásával teljes körű megoldásokat kínál a műanyagiparban a gyors formacseréhez. A sokoldalú befogórendszerekkel és formaszállító asztalokkal teljesen automatizálható a formacsere, drámaian felgyorsítható az egész folyamat, csökken ezáltal a kieső gépidő, illetve növekszik a termelékenység és a profit. Miután megismerkedett a fent említett gyorscsatlakozókkal, kérjük, próbálja ki a gyártó többszörös csatlakozási rendszereit is. Ezeknek a kézi, vagy akár automata hidraulikus meghajtású többszörös lemezeknek köszönhetően egyszerre oldható meg akár 20 folyadékkör csatlakoztatása, ami tovább csökkenti a formacseréhez szükséges időt.

Ha már a többszörös csatlakozóknál tartunk, a stand másik fénypontja a moduláris CombiTac csatlakozórendszer lesz. A csatlakozóelem villamos és folyadékcsatlakozókat foglal egybe egy beépíthető kivitelű kompakt keretben, vagy a kapcsolatot még zord körülmények között is védő ipari burkolatban. A csatlakozórendszer valóban egyedülálló megoldás a 100 000-nél több kapcsolási ciklussal és az egymillió lehetséges kombinációval, köztük teljesítmény-, jel-, adat-, száloptika- vagy koaxiális és folyadékcsatlakozókkal együtt.

Az együttműködő robotoké a jövő – ebből kiindulva mutatja be a Stäubli a TX2 robotok új választékát. Ezek a hattengelyes gépek páratlan hatékonysággal ötvözik a nagy teljesítményt és az ember-robot együttműködést. A TX2-60 robot az intelligens biztonsági funkciók révén még ember jelenlétében is a legnagyobb teljesítményét nyújtja, az olyan hagyományos Stäubli-jellemzőknek köszönhetően pedig, mint a nagy precizitás és ismételhetőség, olyan pluszrugalmasságot ad a termeléshez, ami hosszú évekre bebiztosítja a befektetést. A cél, hogy az együttműködés minden szintjén jelen legyen egy robot, ezért a TX2-90L robotkar például Safety Skin burkolatot kapott, ami lehetővé teszi, hogy fizikai lehatárolások nélkül működjön, és érintésre a szigorú biztonsági követelményekkel összhangban leállítsa a mozgását.

Látogasson meg minket 2018. május 15–18. között az Ipar Napjai kiállításon, az A pavilon 211/F standján – a projektek megbeszélésére teljes szakembercsapatunk a rendelkezésére fog állni! (x)

www.staubli.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek