Megerősítették a wire és Tube kiállítások idei megrendezését

2020. szeptember 23., szerda, 18:32

Címkék: BD-Expo cső csőipar düsseldorf huzal kábel kábeltechnológia messe düsseldorf Tube Tube 2014 Tube 2016 Tube 2020 wire Wire 2014 wire 2016 wire 2020

A huzal-, kábel- és csőipar vezető nemzetközi világvásárait, a wire és a Tube seregszemléket 2020. december 7-11. között rendezik a düsseldorfi vásárközpontban.

Dr. Gunther Voswinckel, a Nemzetközi Csőipari Szövetség (ITA) elnöke egyetért a wire & Tube 2020 megrendezésével: „Örömmel fogadjuk ezt a döntést, és várjuk a decemberi indulást. A CARAVAN SALON sikeres megrendezésével Düsseldorf már bebizonyította, hogy hogy a szakvásárok nélkülözhetetlen marketingeszköznek számítanak még a járványhelyzetben is. Bízunk abban, hogy végre újra személyesen találkozhatunk a csőipar minél több ügyfelével és beszállítójával."

„Idén ünnepeljük 50. évfordulónkat és nagyon örülök annak, hogy ezt a Wire & Tube 2020 kiállításon tehetjük majd - tette hozzá Bernd Lohmüller, a Maschinenfabrik NIEHOFF ügyvezető igazgatója és a Nemzetközi Huzal- és Gépipari Szövetség igazgatósági tagja. - A Messe Düsseldorf professzionális szinten megvalósított higiéniai és biztonsági koncepciójának sikeréről a CARAVAN SALON 2020 során is meggyőződhettünk. Ha ez decemberben is megvalósítható, akkor semmi sem akadályozza meg, hogy az összes érintett fél megtalálja a sikerhez vezető utat."

„Örülönk, hogy a Messe Düsseldorf a jelenlegi körülményeknek megfelelően módosította a wire 2020 koncepcióját - mondta Drew Richards, a Huzal- és Kábelipari Beszállítók Szövetségének elnöke. - A WCISA támogatja azon tagvállalatait, amelyek az észak-amerikai pavilonban állítanak ki, és segítjük az egyénileg megjelenő tagvállalatokat is."

„A dekonjunktúra ellenére nagyon nagy érdeklődésre számítunk az Európából érkező látogatók körében - tette hozzá Friedrich-Georg Kehrer, wire és a Tube portfólióigazgatója. - Mindezidáig mindkét vásár látogatóinak egyharmada Németországból, kétharmada pedig más országokból érkezett Düsseldorfba. A gyártás és a kereskedelem világából érkező kiállítók széles termékválasztékot és számtalan innovációt mutatnak majd be a csövek, a vezetékek és a kábelek témakörében."

A wire és a Tube szakkiállítások minden tekintetben betartják Észak-Rajna-Vesztfália tartomány higiéniai és távolságtartási előírásait. A Messe Düsseldorf higiéniai koncepciójáról a https://www.tube-tradefair.com/en/Visitor/Hygiene_Concept oldalon található további információ.

www.wire.de

www.Tube.de

Magyarországi Képviselet

Máté Szilvia, ügyvezető

BD-Expo Kft.

Tel.: 1/346-0273

E-mail: office@bdexpo.hu

www.bdexpo.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek