Készítse fel gyárát a holnap kihívásaira

2021. január 30., szombat, 10:35

Címkék: balluff intelligens intelligens gyártás ipar 4.0 konferencia okosgyár

Vegyen részt egy egyedülálló eseményen, ahol megismerheti, hogyan lehet gyorsan és hatékonyan megvalósítani az ipari automatizálást és az Ipar 4.0 technológiákat, amelyek felkészítik vállalatát a valós kihívásokra.

Az intelligens gyártás olyan, amely teljes mértékben kihasználja az erőforrásokat, biztosítja a termelés folyamatosságát és állandóan gyűjti az adatokat, ami a döntéshozatal és az előrejelzési igények alapja.

  • Lehetséges-e úgy módosítani a működő gyártósorokat, hogy azok intelligensebbek / okosabbak legyenek?
  • Hogyan segíthet a technológia a körülmények megfigyelésében, a folyamatok optimalizálásában és a hálózati kommunikáció javításában a maximális termelési hatékonyság érdekében?
  • Az innovációba történő befektetés elősegíti a versenyképesség fenntartását és a gyár hatékonyságának növelését? Ön is úgy gondolja, hogy itt az ideje a változtatásoknak?

Egy kétnapos online konferencia során ezekre, és sok más kérdésre fogunk válaszolni, amelyek az ipari automatizálás területén kínálnak megoldásokat.

Látogassa meg platformunkat, olvassa el az anyagokat és február 18-19-én tekintse meg az esettanulmányokat és előadásokat! Vegye igénybe az ingyenes online műszaki és tervezési tanácsadás előnyeit, vagy igényeljen személyes megkeresést a cége telephelyén.

Kövessen minket!

 
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek