Később kerül megrendezésre a PaintExpo szakkiállítás

2020. március 05., csütörtök, 18:30

Címkék: bevonat bevonattechnika felület felületkezelés felülettechnika festék festés Karlsruhe paintexpo PaintExpo 2014 PaintExpo 2016 PaintExpo 2018 PaintExpo 2020

Az iparibevonat-technológia vezető szakkiállítását szervező FairFair GmbH úgy döntött, hogy a Sars-CoV-2 koronavírus járvánnyal kapcsolatos aktuális fejlemények miatt még idén, de egy későbbi időpontban renezi meg a PaintExpót.

A szervezőcsapat számára a legfontosabb prioritás a kiállítók, a látogatók, a vendégek, az alkalmazottak, valamint a nagyközönség biztonsága és egészségének védelme. Ezért a kiállítók tanácsadó testületével és Messe Karlsruhéval együtt a helyzet újraértékelése után döntés született arról, hogy a PaintExpo nem az eredetileg tervezett 2020. április 21-24. közötti, hanem 2020 egy későbbi időpontjában kerül megrendezésre. A Robert Koch Intézet javaslata szerint a nagy tömegeket vonzó rendezvényekre olyana szigorú intékedések vonatkoznának, amik jelentősen korlátoznák mind a kiállítók, mind a látogatók életét.

A FairFair GmbH a lehető leghamarabb nyilvánosságra hozza majd a PaintExpo új időpontját.

 

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek