Június elejére halasztották a Hannover Messét

2022 május 30. és június 2. között kerül megrendezésre a világ legnagyobb ipari szakkiállítása és üzleti eseménye

2022. január 20., csütörtök, 11:44

Címkék: Deutsche Messe Hannover Hannover Messe ipar 4.0 járvány kiállítás vírus vírus

A világjárvány miatt a Deutsche Messe AG május 30. és június 2. között rendezi meg a világ legnagyobb technológiai szakkiállítását. Az új időpont tervezési biztonságot nyújt a kiállítók és a látogatók számára.

A Deutsche Messe AG a Hannovr Messe kiállítói tanácsadó testülettel és a partnerszövetségekkel, a VDMA-val (Német Gép- és Berendezésgyártók Szövetsége), illetve a ZVEI-vel (Német Elektromos és Elektronikai Gyártók Szövetsége) szorosan együttműködve 2022. május 30. - június 2. közé halasztotta az eredeileg áprilisra tervezett Hannover Messét.

"A Németországban és számos szomszédos országban továbbra is magas járványadatok miatt úgy döntöttünk, hogy átütemezzük a szakvásárt - jelentette ki dr. Jochen Köckler, a Deutsche Messe AG vezérigazgatója. - A tavalyi év bebizonyította, hogy a világjárvány idején a nyári hónapok a legalkalmasabbak a nagyobb események megrendezésére. Jelenleg nem lehet kijelenteni, hogy áprilisra javul a járványhelyzet, így az új dátum a lehető legnagyobb tervezési biztonságot kínálja ügyfeleinknek."

 

A digitalizációra és a fenntarthatóságra összpontosító Hannover Messe a gyártás és a klímavédelem innovatív és hatékony megközelítéseit fogja ösztönözni. az idén négynapos kiállítás 2023-ben tér vissza a korábban megszokott ötnapos menetrendre.

"Helyes lépés a Hannover Messe későbbi időpontra halasztása, mert ez a kiállítók és a látogatók közö érdeke. A későbbi időpont növeli a várható látogatottságot - tette hozzá Thilo Brodtmann, a VDMA vezérigazgatója. - A gép- és fémipar az éghajlatvédelem és a digitalizáció technológiai előmozdítójaként, valamint a hálózatos és intelligens gyártás élvonalbeli technológiáinak szállítójaként és felhasználójaként mutatkozik majd be."

"A Hannover Messe a világ legjelentősebb ipari bemutatója cégeink számára, így az új időpont a jelenlegi körülményekhez képest megfelelő - mondta Wolfgang Weber, a ZVEI igazgatótanácsának elnöke. - Meggyőződésünk, hogy nyáron nagyobb közönséget érhetünk el az Ipar 4.0,  az automatizálás, a digitalizáció, az energiahatékonyság és a fenntarthatóság iránt érdeklődők közül."

www.hannovermesse.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek