Júliusra halasztották a Hannover Messét

Jobb későn, mint soha.

2020. március 04., szerda, 20:06

Címkék: Deutsche Messe Hannover Hannover Messe Hannover Messe 2015 Hannover Messe 2016 Hannover Messe 2018 Hannover Messe 2019 Hannover Messe 2020 kiállítás

A koronavírus járvánnyal kapcsolatos globális fejleményekre regálva a Deutsche Messe AG a július 13–17-i hétre halasztotta a Hannover Messét.

A Hannoveri Regionális Egészségügyi Hatóság határozottan azt javasolta a szervezőknek, hogy  átfogó megelőző intézkedéseket vezessen be az esemény résztvevőinek védelme érdekében, így például lázmérő állomásokat kellett volna elhelyezni minden beléptető kapunál, a veszélyeztetett területekről érkezők, vagy a veszélyeztetett területeken élőkkel kapcsolatba kerülők pedig nem léphettek volna be a vásárterületre.

A szervezők nem tudták volna végrehajtani a javasolt intézkedéseket, melyek végrehajtása egyébként is olyan mértékben rontotta volna a rendezvény sikeres megvalósításának esélyét, amivel a Hannover Messe már nem érhette volna el a kitűzött célt.

A résztvevők egészsége a legfontosabb prioritás a Deutsche Messe számára, de a kiállítók és a látogatók életének jelentős korlátozása helyett a szervezők úgy döntöttek, hogy a szakkiállítás júliusban kerül megrendezésre. Dr. Jochen Köckler, a Deutsche Messe AG igazgatóságának elnöke szerint a koronavírus által az első félévben kiváltott globális gazdasági lejtmenet lecsengése után a világ legnagyobb ipari szakvására új lendületet adhat majd a világgazdaságnak.

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek