Írja be már most a naptárába!

graphIT - Siemens gyártás ütemezés és gyártás tervezési szaknap

2017. augusztus 15., kedd, 14:19

Címkék: CAD/CAM/PLM graphIT gyártásoptimalizálás siemens Siemens PLM termeléstervezés termelésütemezés

A graphIT Kft. 2017-ben tovább erősítette a Siemens partnerségi viszonyát, és a digitális gyártás területén a Siemens termelésütemezési megoldásával a Preactor rendszerrel bővítette portfolióját, amelyet a nagyközönség számára először a PREDUCTION rendezvényen mutat be.

A Preactor világszerte az egyik leginkább elterjedt termeléstervezési és ütemezési rendszer, amely lefedi mind a hosszútávú, mind pedig a rövidtávú, finom tervezést egyaránt. A SIMATIC IT Preactor APS egy komplett gyártás tervező és ütemező csomag, amely egyaránt lefedi a kis, közepes és nagyvállalatok igényeit. A SIMATIC IT A Preactor APS gyártás tervezési és ütemező szoftvere a gyártási folyamatok szinkronizálásának köszönhetően nagyobb láthatóságot és ellenőrzést biztosít az erőforrások jobb kihasználtsága és a pontos szállítás növelése érdekében, miközben csökkenti a készletszinteket és a selejtet. A SIMATIC IT Preactor APS része a Siemens Manufacturing Operations Management (MOM) szoftver portfoliójának.

A PREDUCTION rendezvény emellett betekintést nyújt a gyártási és logisztikai folyamatok fejlesztésére, tervezésére szolgáló Plant Simulation rendszerbe is. A Plant Simulation és a Preactor lefedi mind a gyártási folyamatok előzetes tervezését, a hosszútávú kapacitástervezést és a napi szintű termelés támogatást, tervezést.

A rendezvény időpontja: 2017. szeptember 12.

A rendezvény helyszíne: Siemens Zrt., 1143 Budapest, Gizella út 51-57.

 

 

Kiknek érdemes eljönni a PREDUCTION rendezvényre?

  • Akiknél a termelésben gyakoriak a változások és a termelési terv folyamatos változtatásra szorul.
  • Akiknek elege van a „mindenre van egy Excel táblázat” jellegű megoldásokból.
  • Azoknak, akik úgy gondolják a termeléstervezés fejlesztése lehet a következő nagy lépés a gyártási hatékonyságnövelés területén.
  • Azoknak, akik úgy sejtik a kelleténél nagyobb WIP készlettel rendelkeznek.
  • Azoknak, akiknél egy új termék bevezetése nem mindig zajlik zökkenőmentesen.
  • Ahol a lean fejlesztési módszerekkel már nem lehet tovább nagy áttörést elérni.
  • Ahol előfordul, hogy nem mindenki tudja, hogy mikor kinek és mit kellene gyártani.
  • Aki úgy érzi, hogy jó dolog ez az Ipar 4.0, de most már konkrétan csinálhatnánk is valamit, hogy Ipar 4.0-ások legyünk.

 

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek