Ingyenes belépő az IPAR NAPJAI 2018 kiállításra!

2018. március 27., kedd, 22:37

Címkék: belépőjegy HUNGEXPO ipar 4.0 Ipar Napjai 2018 szakfolyóirat Techmonitor

Világmárkák, piacvezetők, kis- és középvállalkozások, számos ipari területen tevékenykedő cég egy időben, egy helyen a Budapesti Vásárközpontban. A TechMonitor olvasói idén is ingyenesen tekinthetik meg az IPAR NAPJAI széleskörű kiállítói kínálatát.

Az IPAR NAPJAI a legátfogóbb ipari szakkiállítás, amely szinte az összes ágazatot felvonultatva ad képet a különböző iparági trendekről, fejlesztésekről és eredményekről. A kiállítás sikerességét mutatja, hogy folyamatosan érkeznek a kiállítói jelentkezések, számos kis- és középvállalkozás, valamint nagyvállalat foglalta már le helyét a pavilonban.

A kiállításra a TechMonitor olvasói előzetesen online regisztrálhatnak, mely regisztrációval ingyen tekinthetik meg a rendezvényt!

2018-ban kiemelt tematika – IPAR 4.0

A rendezvényen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2018-ban is kiemelt téma lesz az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata. 2017-ben az Nemzetgazdasági Minisztérium Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform első alkalommal itt rendezte meg Ipar 4.0 Tematikus Napját, melyen több mint 200 szakember vett részt. A sikeres és nagy érdeklődésre számot tartó konferencia 2018-ban is folytatódik, kibővített témakörökkel, neves külföldi és magyar előadókkal.

2018. május 15-18.

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek