Ingyenes belépő a PaintExpo 2020 kiállításra!

2020. január 11., szombat, 13:24

Címkék: automatizálás belépőjegy bevonat bevonattechnika felület felületkezelés felülettechnika paintexpo PaintExpo 2016 PaintExpo 2018 painting

A TechMonitor olvasói idén is ingyenesen tekinthetik meg a PaintExpo széleskörű kiállítói kínálatát. A vezető ipari bevonattechnológiai szakkiállításnak számító PaintExpo 2020. április 21–24. között immár nyolcadik alkalommal mutatja be a világ legátfogóbb és jövőorientált megoldásait Karlsruhéban. A kiállítási portfólió az előkezeléstől kezdve a minőség-ellenőrzésen át egészen a csomagolásig mindent lefed.

A vállalkozások napjainkban minden iparágban sokféle tendenciával és változással szembesülnek. Ezek között szerepel többek között az új gyártástechnológiák megjelenése, az új és módosított anyagok és anyagkombinációk felhasználása, egész iparágak átrendeződése, a termékek életciklusának lerövidülése, a gyártási darabszámok csökkenése, a termékek testreszabása, a szabályozási változások, a digitalizálás, valamint a klímavédelem céljából az  energiahatékonyságra vonatkozó szigorúbb követelmények. Mindez jelentősen befolyásolja az ipari bevonattechnológiát is.

Bár néhány kérdés egyáltalán nem újonnan merült fel, a bevonatolási műveletek versenyképessége egyre inkább attól függ, hogy milyen gyorsan képes egy cég reagálni ezekre a változásokra. Előfeltételként adaptálni vagy optimalizálni kell a bevonatolási műveleteket. A festési folyamatok magas komplexitása – számos kapcsolódó munkafolyamat révén – nélkülözhetetlen információt nyújt a trendekről, a technológiákról, az új fejlesztésekről és a beszállítókról az egész folyamatláncban. A PaintExpo a technológiák átfogó és interdiszciplináris áttekintését adja a legújabb fejlesztések bemutatásával.

A kiállítói listára vetett pillantás azt mutatja, hogy már most is 22 országból több mint 450 vállalat – köztük az összes piaci és technológiai éllovas – regisztrált kiállítóként a PaintExpón. Együttesen a 2018. évi rendezvény kiállítási alapterületének 98%-át foglalták le.

www.paintexpo.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek