Idén ünnepli 25 éves jubileumát a frankfurti Automechanika

A vezető nemzetközi szakvásár számos új témával és minden idők legtöbb bejelentkezett kiállítójával csábítja a szakembereket

2018. június 14., csütörtök, 09:55

Címkék: autógyár autógyártás autóipar autóipari beszállító Automechanika Automechanika 2016 BD-Expo Frankfurt gépjármű gépjárműipar gépjárműtechnika kiállítás

A gépjárműveket kiszolgáló piac vezető nemzetközi szakvására, a frankfurti Automechanika nyomós okkal ünnepelhet – 2018. szeptember 11. és 15. között a 25. évfordulójára hívja a szakmabelieket.

A jól bevált kínálat, mint például a továbbképzési lehetőségek és kapcsolatépítő rendezvények mellett számos más kiemelkedő fénypontnak örvendhetnek a látogatók. A szakvásár rendezője például a frankfurti Automechanika 25 éves jubileuma alkalmából egy külön kiadványban enged bepillantást a szakvásár történetébe: létrejöttétől kezdve az első Németországon kívüli Automechanikán át a vezető világmárka kialakulásáig.

Először mutatkoznak be Frankfurtban olyan témák, mint a veterán és a veterán kor küszöbén álló autók kiszolgálása, valamint az Essenből ismert REIFEN vezető abroncs-szakvásár is, amely 2018-ban ünnepli első, a frankfurti Automechnikával párhuzamos debütálását. Mindkét új vásári téma a vadonatúj, még épülő, de a szakvásárra használatba vett 12-es vásárcsarnokban kap helyet. Az új témák új lehetőségeket kínálnak a gyártóknak, a szervizeknek és a kereskedőknek az új piacok feltárására és a célcsoportok bővítésére. „A frankfurti Automechanika sikerének egyik legfontosabb tényezője a gyártók és szakmai szövetségek partneri eszmecseréje, és velük nagyon szorosan egyeztetünk” – mondta el Olaf Mußhoff, a frankfurti Automechanika igazgatója. „Ezzel tudunk a lehető legjobban reagálni az ágazati igényekre és fejleszthetjük a vásárunkat. Az új témákkal, mint például a Classic Cars bemutatóval vagy a REIFEN abroncsvásárral látogatóinknak lehetőséget kínálunk ahhoz, hogy belevágjanak más, a saját profiljukba illő nyereséges üzletágakba. Vásárunkon személyesen is találkozhatnak ezen területek képviselőivel.”

A frankfurti Automechanika ágazati jelentőségét bizonyítják az eddig beérkezett kiállítói bejelentkezések is. A kiállító vállalatok szakmai színvonala is változatlanul kiemelkedő, ezért a látogatók a küszöbön álló alkalommal is széles körű és változatos kínálatnak örvendhetnek, amivel pedig nemzetközi szinten is egyedülálló áttekintést kapnak a piacról. A kiállítók között találhatók a felszerelések, alkatrészek, tartozékok, az igazgatás és a szolgáltatások területének neves beszállítói és gyártói, mint például az Al Dobowi Group, a Bilstein Group, a Bosch, a Continental, a Christ, a Hella, az Istobal, a MAHA, a Schaeffler, a Snap-on, a Thule,  a ZF és sok más kiállító.

A seregszemle további fénypontjai várják a látogatókat a Frankfurter Festhalle rendezvénycsarnokban, ahol minden a jövő közlekedési lehetőségeivel, az alternatív hajtásokról, valamint a holnap műhelyeiről szól. A kiemelkedően újszerű termékeket és megoldásokat a hőn áhított Automechanika Innovation Award díjjal tüntetik ki és egy önálló kiállításon mutatják be. A frankfurti Automechanika 25. jubileuma alkalmából a szakvásár ezen kívül visszatekint az ágazat az utóbbi évtizedekben megjelent újdonságaira.

A képzés és továbbképzés 2018-ban is az előtérben szerepel. Ezzel a kérdéskörrel neves partnerekkel karöltve foglalkozik a szakvásár az elsősorban műhelyekben dolgozóknak és a tulajdonosoknak szánt workshopok, oktatások és szakmai előadások keretében.

A tehetséges utánpótlást jelentő fiatalok helyben, még a vásáron tájékozódhatnak a szakmai lehetőségekről, beszélhetnek a potenciális munkáltatókkal és kapcsolatot építhetnek az ágazat döntésekért felelős vezetőivel.

 

Magyarországi kiállítók Standszám
AUTO-MOBIL Vegyi Kft. 91A48
HIPA 63B70
K&K 95 Kft. 63E83
La Paloma Kft. 31B96
Pickup4x4 Kft. 31C20
RATI Kft. 31G51
Tungsram Operations Kft. 41F52
Veibo Group Kft. 31E26
Vojth Kft. 63D84

 

A közösségi stand résztvevői Standszám
HIPA 63B70
Draspó-Tempó Autó És Szolgáltató  Kft. 63B70
Eltec Holding Kft. 63B70
Horváth És Fia Alkatrészgyártó Kft. 63B70
Magyarmet Finomöntöde Kft. 63B70
Magyar Jármüalkatrészgyártók Országos Szövetsége 63B70

Nyitvatartás: 2018. szeptember 11-től 14-ig naponta 9.00 és 18.00 óra között,

                       2018. szeptember 15-én 9.00 és 17 között     

Belépti díjak:

  • napi belépő:                                38,00 euró
  • napi belépő online elővételben:  28,00 euró
  • bérlet:                                         62,00 euró
  • bérlet online elővételben            49,00 euró       

Találkozzunk 2018. szeptember 11-15. között Franfurtban az Automechanika szakvásáron!

www.automechanika.com

Magyarországi képviselet:

BD-EXPO Kft, Máté Szilvia

tel.: 1/346-0273, 20/977-9953

e-mail: office@bdexpo.hu

www.messefrankfurt.hu/automechanika2

 
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek