GF Machining Solution – házi kiállítás júniusban

Három nap a svájci innovációk jegyében

2021. május 31., hétfő, 06:00

Címkék: AgieCharmilles forgácsolás GF Machining Solutions Házi Kiállítás Seco Tools szikraforgácsolás szikraforgácsoló

A 2019-ben alapított GF Machining Solutions hazai márkaképviseletének első házi kiállítása kerül megrendezésre június 21–23. között. A rendezvény során számos újdonságot és technológiát mutatunk be a hozzánk ellátogatóknak.

Időpontok:

2021. június 21. 13:00–16:30

2021. június 22. 8:30–16:30

2021. június 23. 8:30–16:30

 

Helyszín: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2/a.

 

Regisztráció és bővebb információ:

E-mail: gabor.szabo@georgfischer.com

Tel.: +36 30 375 8253

 

AgieCharmilles CUT P 350 Pro – forradalmasítja a huzalos szikraforgácsolást

A legújabb Uniqua HMI vezérlés a felhasználókkal közösen lett kifejlesztve. A felhasználóbarát felület kezelése nagyon gyorsan elsajátítható és testreszabható. Azonnali hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt funkciókhoz.

SPARK TRACK – nincs huzalszakadás

A GFMS legújabb fejlesztése, mely egyedülálló módon képes vezérelni a szikrákat. A mikroszenzoroknak köszönhetően pontosan tudjuk, hogy a huzal mentén hol és milyen erősségű szikrák keletkeznek. Ezzel gyakorlatilag nullára csökkenthető a huzalszakadás veszélye, mivel a rendszer automatikusan észleli a vágási körülményeket, és a paramétereket szintén automatikusan ezekhez igazítja.

TURBO TECH – egyedülálló sebesség

A legújabb technológia, mellyel akár 40%-kal is tudjuk növelni a vágási sebességet, köszönhetően az optimalizált simító vágásoknak. A TURBO TECH teljes összhangban van a fent említett SPARK TRACK rendszerrel, így nagyobb vágási sebesség mellett nem jelentkezik a huzalszakadás veszélye. A technológia sárgaréz és bevonatos huzallal is használható.

LASER P 400 – nem csak textúrázáshoz

Kifejezetten precíziós alkatrészek esztétikai és funkcionális felületalakítására készült az óragyártás, az ékszerészet számára, kis lapkákhoz, vágószerszámokhoz és apró munkadarabokhoz. Hazánkban a technológia még szélesebb felhasználása hamarosan meg fog történni, ez nem kérdés. Jöjjön el, és ismerkedjen meg mélyebben az alkalmazások lehetőségével! Lézeres technológiánkat már a legnagyobb kémiai maratással foglalkozó vállalatok 90%-a használja világszerte, legyen szó szerszámok textúrázásáról (műanyag-fröccsöntő, gumivulkanizáló, flakonfúvó stb.), elektronikáról, repülőgépiparról, csomagolástechnológiáról. A medical szegmensben többek között az implantátumok beépülését segítő felületképzésre használják a LASER P szériát. A lézeres berendezéseink legkisebbike a Laser P 400, azonban a nagyobbra vágyóknak gépeink akár 4 000 mm-es mozgástartományban is elérhetők.

MIKRON MILL P 800 U – ha a teljesítmény mellett a precizitás is számít

Nagy teljesítményű motororsó, 100%-ban szimmetrikus gépváz, vízhűtéses nyomatékmotorokkal hajtott bölcsőasztal, gantry típusú polimerbeton géptest, automatizálások széles köre – csak néhány jellemző az egyik legnagyobb darabszámban értékesített szimultán 5 tengelyes gépünk ismérvei közül. A Heidenhain vagy Siemens vezérléssel választható Mikron gépen nagy teljesítményű forgácsolást fogunk bemutatni SECO szerszámokkal. Ugyan HPC technológiáról van szó, a MILL P 800 U mégis rendelkezik a HSC gépek sok tulajdonságával, mint például a 10 m/s² gyorsulás vagy a 61 m/perc gyorsjárat.

Időpontok:

2021. június 21. 13:00–16:30

2021. június 22. 8:30–16:30

2021. június 23. 8:30–16:30

 

Helyszín: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2/a.

 

Regisztráció és bővebb információ:

E-mail: gabor.szabo@georgfischer.com

Tel.: +36 30 375 8253

 

 

A hatályos szabályozás értelmében a rendezvény látogatása csak védettségi igazolvánnyal lehetséges, kérem, ezt vegyék figyelembe a regisztrációkor.

Látogasson meg minket, hogy megismerje a svájci innovációt és a legújabb technológiáinkat!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek