Fókuszban a digitalizáció a TRANSLOG Connect kongresszuson

Hogyan készülnek a vezető logisztikai vállalatok a digitálisszemléletmód-váltásra?

2016. november 16., szerda, 06:00

Címkék: digitalizálás ellátási lánc Gebrüder Weiss konferencia logisztika Raben Group TRANSLOG Connect wabere

Ha november, akkor TRANSLOG Connect. A Közép- és Kelet-Európa logisztikai szakemberei által már jól ismert és az egyik legjelentősebb összejövetelként számon tartott üzleti rendezvény idén hatodik alkalommal, november 23–24-én kerül megrendezésre az exluzív üzleti környezetet kínáló budapesti Corinthia Grand Hotel Royalban.

A szervező – TEG The Events Group – elkötelezett amellett, hogy a korábbi évek sikerei nyomán idén is a régió legjelentősebb vállalatainak képviselőit hozza össze, hiszen a találkozó amellett, hogy kitűnő kapcsolatépítési lehetőséget biztosít, betekintést enged a következő év meghatározó trendjeibe, a logisztikát és ellátásilánc-menedzsmentet érintő legfontosabb témakörökbe. Vezető FMCG-, autó-, elektronikai, gyógyszer- és élelmiszeripari vállalatok több mint 500 döntéshozója találkozik, hogy tapasztalatot cseréljen kulcsfontosságú szakmai kérdésekben, valamint megtalálja a cége számára szükséges szolgáltatások beszállítóit. A rendezvény olyan kiemelkedő nemzetközi vállalatok támogatását is élvezi, mint a C. H. Robinson, Raben Group, Gebrüder Weiss és az idén új partnerként csatlakozott Waberer’s International Zrt.

Optimális megoldások az ellátásilánc-folyamatokban

A fórum keretében számos érdekes és szakmailag hasznos program várható. Az elhangzó prezentációk alkalmával Európa elismert szaktekintélyei ejtenek szót az iparág aktuális trendjeiről, valamint adnak gyakorlati tanácsokat napjaink legégetőbb szakmai kérdéseiben. Hogyan készülnek a vezető logisztikai vállalatok a digitálisszemléletmód-váltásra? Néhány példa az iparágat érintő témák széles spektrumából:

  • Digitalizáció: Lehetőség vagy költségcsapda a logisztikában?
  • Hogyan tervezzük meg logisztikai hálózatunkat, hogy közelebb kerüljünk a fogyasztóhoz?
  • Hogyan optimalizáljuk ellátásilánc-folyamatainkat az egyre csökkenő határidők nyomása alatt?
  • Mik a leghatékonyabb és leggyorsabb megtakarítási módok a szállítmányozási folyamatban?
  • Kockázatmenedzsment – érzékenység és ellenálló képesség a logisztikában

És még sok más esettanulmány kerül bemutatásra iparági szakértők előadásában.

Előre megszervezett üzleti találkozók, hatékony időmenedzsment

A szervező TEG The Events Group interaktív alkalmazása segítségével a részvevők már a konferenciát megelőzően leszervezhetik üzleti tárgyalásaikat. A tradicionális logisztikai és szállítmányozási megoldásokon túl olyan szolgáltatókkal egyeztethetnek személyes találkozókat, akik hosszú múltra tekintenek vissza a komplex és személyre szabott szoftvermegoldások fejlesztésében és bevezetésében, úgymint az intelligens logisztikai és ellátásilánc-szoftverek, kiterjesztett valóság vagy a Smart City-alkalmazások. Találhatunk köztük olyanokat, akik a szállítmányozási és logisztikai költségek elemzésének szakértői, de megtalálható portfóliójukban a logisztikai tanácsadás, tarifa-ellenőrzés, áruszállítási audit és raktározás-menedzsment, valamint a gazdasági tartalékok és gazdaságos feltételek felkutatása és megvalósítása is.

Számos megoldást kínálnak továbbá az ipari informatika és az automatizálási szektor szereplői is, legyen az termelés- és termékkövetés, termelésütemezés, hatékonyság-, minőség- és termelésmenedzsment. A résztvevőknek a teljesség igénye nélkül olyan vállalatok képviselőivel van lehetőségük személyesen is tárgyalni a fenti területekről, mint a Vectura Consulting, az Aptus Software, az Ehrhardt + Partner Csoport, a Dexion, az S4GV, Honeywell és még sokan mások.

A részt vevő szakemberek a könnyen használható online platformnak (TEG Meeting Scheduler) és az előre egyeztetett tárgyalásoknak köszönhetően rengeteg időt takaríthatnak meg, hiszen a személyes egyeztetés a hagyományos üzleti menetben ennél jóval több időt és energiabefektetést igényelne.

www.translogconnect.eu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek