Fektessen gyára jövőjébe!

KUKA Automation Days rendezvénysorozat tavasszal

2018. április 03., kedd, 11:16

Címkék: automatizálás ipari robot kollaboratív robot KUKA Robotics robot Robot-X robotika

A KUKA Automation Days elnevezésű rendezvénysorozata alkalmával több helyszínre látogat el az országban, ahol szeretné megmutatni miért is érdemes már most befektetnie gyára jövőjébe. A folyamatosan fejlődő és bővülő piaci igények miatt az automatizálás előtérbe kerül, hiszen általa gyorsabban és hatékonyabban állítható elő minőségi termék. Ne szalassza el a lehetőség, hogy többet tudjon meg a robotalapú automatizálás előnyeiről és megoldásairól. Jelentkezzen Ön is rendezvényünkre!

Az ipari robotokkal történő automatizálás egyre inkább kulcsfontosságú technológiának számít, és így választ ad jelenlegi kihívásainkra. A robotok nem öncélúak, hanem feladatok széles skáláját végzik el, amelyek egy átfogó automatizálási megoldáshoz járulnak hozzá. Felhasználhatók például szerszámok vagy munkadarabok előkészítéséhez vagy utómunkálataihoz gyártóberendezéseknél, illetve anyagmozgatási feladatokhoz, úgymint fel- és lerakodáshoz. Segítségükkel többek között tervezhetőbb termelést, magasabb termelékenységet, nagyobb gyártási volument érhet el.

A robot alapú automatizálás manapság már nem csak a nagy, multinacionális cégek számára érhető el, hiszen a fejlesztéseknek köszönhetően a robotok üzemeltetése folyamatosan egyszerűsödik, ezzel párhuzamosan helyigényük is csökken. A piacon megtalálhatóak már használt gépek is, ilyenek a KUKA használt robotjai, amelyek lehetőséget nyújtanak a robotalapú automatizálás költséghatékony belépésére.  Emellett egyre több kompakt megoldással találkozhatunk, mint például a KUKA ready2_use csomagjai. Mindezekről többet is megtudhat Perity Gábortól, a KUKA Hungária Sales Managerétől, amennyiben ellátogat rendezvényünkre.

Helyszínek és időpont:

  • Győr - 2018. április 17. (Jelentkezési határidő: április 13.)
  • Székesfehérvár - 2018. április 19. (Jelentkezési határidő: április 17.)
  • Kecskemét - 2018. április 24. (Jelentkezési határidő: április 20.)
  • Debrecen - 2018. április 26. (Jelentkezési határidő: április 24.)

A rendezvény részleteiről és a programtervről a KUKA honlapján találhat további információt: https://www.kuka.com/hu-hu/sajt%C3%B3/kuka-automation-days/

A KUKA Automation Days helyszínein találkozhat Magyarország legnagyobb integrátor cégével, a Robot-X Hungary-vel is, akik innovatív megoldásokkal támogathatják az ipari automatizálás útján.

Látogasson el a rendezvényre az Önnek legmegfelelőbb időpontban és a legalkalmasabb helyszínre, ahol a KUKA munkatársai és partnereink szakemberei a rendezvény egész ideje alatt rendelkezésére állnak.

Jelentkezzen most a www.kuka.com oldalon vagy marketing@kuka-robotics.hu email címen!         

Rendezvényeink ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.

Részvételére feltétlen számítunk!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek