Electrosub, őszre halasztva

2020. november 12., csütörtök, 11:09

Címkék: Electrosub elektronika elektronikai ipar elektrotechnika ipar 4.0 kiállítás

Tekintettel a járványügyi helyzet rosszabbodására, az ezáltal kialakult bizonytalanságra és az egészségügyi kockázatra, az eredetileg jövő áprilisra tervezett Electrosub Konferencia és Kiállítás megrendezését őszre halasztják. Az eddigi visszajelzések érvényben maradnak.

A halasztást a szervezők azért tartják szükségesnek, mert valamennyi partnerük és vendégük részére biztonságos körülményeket és a megszokott színvonalat szeretnének biztosítani.

Az őszi rendezést illetően bizakodók és továbbra is elkötelezettek egy hasznos és hatékony szakmai és üzleti fórum szervezésében az elektronikai ipar és az Ipar 4.0 köré szerveződő iparágak piaci szereplői és potenciális partnerei számára, amire továbbra is nagy igény mutatkozik.

Az új időpontról és a rendezvénnyel kapcsolatos egyéb fontos információkról az Electrosub honlapján www.electrosub.com lehet majd tájékozódni, amin keresztül közvetlen kapcsolatfelvételre is lehetőség van. Az Electrosub szervező team minden régi partnerének és az újonnan érdeklődőknek egészségük megőrzését, hatékony járvány kezelést, és zökkenőmentes üzleti tevékenységet kíván.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek