Az ipar forradalma a digitalizáció!

Tegyük meg együtt a következő lépést!

2020. augusztus 27., csütörtök, 13:22

Címkék: előadás megújuló energia megújuló energiaforrás napelem napenergia napkollektor Phoenix Contact szoláris energia szolártechnika webinárium

A világgazdaság számos területe nagy változásokon ment keresztül a koronavírus járványnak köszönhetően, de a technológiai fejlődés nem állt meg. A Phoenix Contact Akadémia minden évben kiemelt lehetőséget jelentett számunkra, hogy Partnereinkkel személyesen is találkozzunk: hogy megismerjük egymást, megvitassuk ötleteinket és megoszthassuk a legújabb innovációinkkal kapcsolatos információkat.

A jelenlegi járványügyi helyzethez igazodva idén útjára indítjuk PHOENIX CONTACT WEBAKADÉMIA sorozatunkat, amelynek előadásain, szeptember 3. és november 4. között szeretnénk megmutatni, mely ötletek váltak innovációkká, mely trendek vezetnek bennünket, és hogy kreatív megoldásaink hogyan illeszkednek az intelligens világodhoz.

Webinárium sorozatunk előadásai a napelemes rendszerek hatékony működését, az energiamenedzsmentben rejlő lehetőségeket és egy megbízható villamos szekrény funkcióit mutatja be számodra számos valós piaci esettanulmánnyal.

És a legjobb részt még nem is említettük! A live chat-ek során lehetőséged van közvetlen kapcsolatba lépni velünk. Tedd fel kérdéseidet és oszd meg velünk ötleteidet. Együtt biztosan találunk megoldást.

Tudj meg többet az egyes előadásokról és regisztrálj most.

Reméljük hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel: a Phoenix Contact csapata

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek