Az element14 közösség elindította a Summer of FPGAs programsorozatot

2021. július 01., csütörtök, 21:58

Címkék: 5G disztribúció elektronika elektronikai ipar Farnell ipari elektronika mesterséges intelligencia önvezető autó

A workshopok, tréningek, webes szemináriumok, terméktesztek és nyeremények a közösség tagjainak szaktudását növeli az alapvető alkatrészek terén.

Az element14 közösség egész nyáron kínál képzési és készségfejlesztési lehetőségeket a mérnökök számára. Az FPGA-k a mesterséges intelligencia, a nagy teljesítményű számítástechnika, a beágyazott látás, az automatizált járművek és az 5G képességek szinonimái. Az element14 ezen a nyáron ezeket helyezi fókuszba, hogy segítse a közösség tagjait ezek megismerésében.

„Az FPGA-k az elektronikai tervezés jövőbeli innovációinak szerves elemei – jelentette ki Dianne Kibbey, az element14 közösség globális közösségi és közösségi média vezetője. – Ezért együttműködünk az FPGA termékek éllovasaival és megosztjuk szakértői tanácsaikat, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy közösségünk tagjai naprakészen maradnak az elektronikai formatervezés folyamatosan fejlődő világával.”

A nyári hónapokban az element14 oktatási műhelyek, webes szemináriumok, tanfolyamok széles választékát kínálja a tagok számára a legújabb FPGA termékek, például a Microchip PolarFire Splash Kit és a Lattice Semiconductor MachXO3L Starter Kit megismeréséhez. Az események és a képzési lehetőségek mindenki számára elérhetők lesznek, a kezdőktől a tapasztalt mérnökökig. Az element14 közösség tagjai az FPGA termékek megnyerésére is lehetőséget kapnak, amelyeket beépítenek a konstrukcióikba.

Annak érdekében, hogy az element14 közösség tagjai a lehető legtöbbet hozzák ki a lehetőségekből, a közösség az FPGA és a kapcsolódó technológiák vezetőivel működik együtt, köztük a Xilinx, a Microchip, a Lattice, a Digilent, a Delkin, a Samtec, az On Semiconductor cégekkel és számos más vállalkozással.

Július 22-én az element14 egy élő virtuális panelnek ad otthont a Xilinx, a Lattice és a Microchip szakértőivel, hogy megvitassák az „Első lépések az FPGA-kkal” témakört. A beszélgetés az FPGA technológia előnyeit veszi górcső alá és megvizsgálja az első lépéseket, ha FPGA alkatrészeket akarunk szerepeltetni egy új termék tervezése során. A panelbeszélgetés az FPGA fejlesztői környezetekről, a programozásról, a tervezési eszközökről és a fejlesztési folyamatról szóló áttekintéssel és tippekkel zárul, de lesz idő a közönség kérdéseinek a megválaszolására is.

További workshopok és tanfolyamok:

  • A Zedboard bemutatása;
  • Az első projektjeink fejlesztése az Ultra-96 segítségével;
  • Első lépések – paneldefiníciós fájlok létrehozása;
  • Vision és hang AI műhely;
  • Nagy sebességű összekapcsolások az FPGA alkalmazásokhoz;
  • Egy Linux alkalmazás ellenőrző vizsgálata a Vitis használatával.

Az element14 az Avnet vállalathoz tartozó Farnell része, amely a tervező mérnököknek, a karbantartó és tesztmérnököknek, a gyártóknak, a fejlesztőknek és a tanároknak a kódolók és olyan termékek jövőbeli generációjának fejlesztésében, amelyek a világot megváltoztató technológiát tartalmaznak.

https://www.element14.com/community/groups/fpga-group

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek