Április 30-ig kedvezményes részvételi feltételekkel lehet jelentkezni az ELECTROSUB-ra

2021. április 16., péntek, 13:28

Címkék: Electrosub elektronika elektronikai ipar elektrotechnika Endrich Bauelemente kiállítás

Az idén szeptember 28-30-a között immár 3. alkalommal kerül megrendezésre az ELECTROSUB Konferencia és Kiállítás, az elektronikai ipar legrangosabb üzleti és szakmai fóruma.

Az idei év újdonsága, hogy a kiállítás tematikája kiegészül a digitális transzformáció és a mesterséges intelligencia témakörökkel, az esemény az ipar 4.0 jegyében zajlik.

A jelentkezések beindultak, az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH eddig mindkét korábbi eseményen részt vett, 2021-ben ismét arany szponzorként csatlakozik az Electrosub-hoz.

Új partnerként jelentkezett, szintén arany szponzori státuszban, az M2Mcom Kft, SIMCom.

Érdemes a részvételt már most megfontolni, mert jelenleg még, április 30-ig, kedvezményes részvételi feltételek vannak érvényben.

A jelentkezés semmilyen pénzügyi kockázatot nem jelent, egyrészt a fizetési feltételek rendkívül rugalmasan alkalmazkodnak a körülményekhez, másrészt minden befizetett díj - a fizikai rendezés esetleges meghiúsulása esetén- teljes mértékben visszafizetésre kerül.

(Részvételi feltételek: https://electrosub.com/reszveteli-feltetelek/)

Bár a jelen körülmények még nem optimálisak, de az oltások már beindultak, folyamatosan nő az átoltottság, az őszi nyitásra bizakodással tekinthetünk. A piaci szereplők nagyon várják már a személyes találkozásokat, amelyre lehetőséget, minden bizonnyal, az ELECTROSUB az elsők között kínál majd. Aki szeretne a gazdaság újra nyitásának aktív részese lenni és kínálatával abból nem kimaradni, annak jó oka van az ELECTROSUB-hoz csatlakozni.

www.electrosub.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE




Média Partnerek