A Pepperl+Fuchs folytatja digitális eseménysorozatát, és meghívja Önt a második Online Summit rendezvényre

2020. november 02., hétfő, 15:35

Címkék: automatizálás digitalizálás Pepperl+Fuchs

A Pepperl+Fuchs meghívja Önt második Online Summit rendezvényre. A 2020. november 17-19. között tartott teljesen digitális eseményre most ingyenesen lehet regisztrálni.

A formátum koncepcionálisan hasonlít majd a júliusban megrendezett pilot eseményhez, így a hangsúly továbbra is „A jövő automatizálására” kerül, a rendezvény azonban új témakörökkel bővül. Különös hangsúlyt kap az üzemeltetési technológia (OT) és az információs technológia (IT) növekvő integrációja.

A fókuszpont kihangsúlyozása érdekében az esemény minden egyes napját a három fő témakör egyikének szentelik, amelyeket a Pepperl+Fuchs és partnervállalatainak szakértői ismertetik előadások és panelbeszélgetések révén:

  • Az IIoT forradalom irányítása – kihívások, előnyök és egyszerű továbblépések
  • Digitalizálás a szervizben és a karbantartásban – átalakulóban a folyamatipar
  • Az ultrahangos technológia következő szintje – intelligens, funkcionálisan biztonságos és autonóm

A csevegési funkció lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy kérdéseket küldjenek a Pepperl+Fuchs és partnercégeinek szakértői számára. Az online platformon olyan extra tartalmak válnak elérhetővé, mint a műszaki dokumentációk, videók és prezentációk, az esemény után pedig további anyagokat töltenek fel. Ez a résztvevőknek az élő esemény tartalmán túlmutató hozzáadott értéket biztosít. Annak érdekében, hogy a rendezvényen helyszíntől és időzónától függetlenül bárki részt vehessen, a német és angol nyelven készült összes tartalmat reggel és délután egyaránt közzéteszik.

„Nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk az első Online Summit rendezvényre, ezért nyilvánvalóan folytatni szeretnénk ezt az új digitális formátumot – mondta Stefan Maus, a Pepperl+Fuchs globális marketing igazgatója. – A résztvevők ezúttal is sokféle témára és izgalmas bemutatókra számíthatnak az előadóink és ipari szakértőink részéről.”

Online regisztráció

Ha érdeklődik a rendezvény iránt, a www.pepperl-fuchs.com/summit-2020 oldalon ingyenesen regisztrálhat a második Pepperl+Fuchs Online Summit eseményre.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek