A chiphiánytól az űrkutatásig

Innováció a tervezésben, innováció a gyártásban

2022. március 21., hétfő, 10:22

Címkék: belépőjegy InnoElectro 2022 innováció Internet of Things kiállítás

Mit jelent a drónok harca egy konstruktőrnek? Mit keres a Puli a Holdon? Hol tart a magyar zsebműhold program? Hogyan fér el a zsebünkben a gyártás? Milyen a kis szenzorok titkos élete? Hol tart a magyar okos otthon piac és hogyan lesz okos egy áruház polca? Hogyan lehet demokratizálni a gyártást? Tervezés, szimuláció, innovatív újdonságok, jövőbe mutató megoldások, a dolgok internetében rejlő lehetőségek és kihívások a kvantuminformatika számára...

Az InnoElectro 2022 konferencia a chiphiány okozta nehézségektől egészen a magyar űripar jövőjéig számos témát és szakértőt vonultat fel 2022. március 29–31-ig, Budapesten, a MOM Sport és Rendezvényközpontban! A rendezvény vendége lesz Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos, Birkner Zoltán a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke, Vargha Tamás polgári hírszerzésért felelős államtitkár, Dieter Weiss EMS ipari szakértő, valamint számos szakember az elektronikai ipar minden területéről.

Regisztráljon mielőbb ide kattintva ingyenes belépőjért, hogy ne maradjon le a magyar elektronikai ipar hazai seregszemléjéről!

A gazdag konferenciaprogram mellett végre személyesen találkozhat több mint 60 kiállító cég képviselőjével, neves szakértőkkel, iparági vezetőkkel.

Március 29., kedd

10.00–10.30 A magyar űrtevékenység helyzete és lehetőségei

10.30–13.00 Innováció a gyártásban (1) szekció – földszinti színpad

10.30–13.00 Konstrukció (1) szekció – emeleti előadó

13.30–17.00 Innováció a gyártásban (2) szekció – földszinti színpad

13.30–17.00 Konstrukció (2) szekció – emeleti előadó

Március 30., szerda

10.00–12.30 Iparági, gazdaság trendek szekció – földszinti színpad

(Birkner Zoltán az NKFIH elnöke az InnoElectro fővédnöke köszöntője, a XXV. Országos Elektronikai Konstrukciós Verseny díjátadója)

13.30–17.00 Innováció a gyártásban (3) szekció – földszinti színpad

14.00–17.00 Nagy teljesítményű számítástechnika, kvantuminformatika szekció

16.00–17.00 Ipar 4.0 szekció – emeleti előadó

Március 31., csütörtök

10.00–13.00 Repülőgép- és űripar – földszinti színpad

10.00–13.00 Dolgok internete – emeleti előadó

A konferencia programja részletesen a rendezvény honlapján érhető el:

Ki a legjobb a legjobbak között?

Az IPC idén is a profiknak szervez forrasztási versenyt, melyen a győztes 300 eurót vihet haza, de érdemes egy ugyanazon cégtől csapatban is indulni! Nem csak szakembereket, hanem lelkes diákokat is várnak a szervezők, hiszen a MELT középiskolai diákok számára rendez forrasztási versenyt. A legügyesebb diák jutalma egy Ersa i-Con Pico forrasztóállomás.

Találkozzon leendő ügyfeleivel!

A gazdag konferencia program mellett személyes találkozóra is lehetőség nyílik nem csupán a rendezvény helyszínén, hanem az Enterprise Europe Networknek, valamint a HEPÁ-nak köszönhetően hibrid formában is. A találkozón a részvétel ingyenes, regisztrálni itt tud:

A szervező Magyarországi Elektronikai Társaság minden érdeklődőt vár a kiállításon és a konferencián március 29–31-ig a MOM Sportközpontban, 9–17 óráig (csütörtökön 15 óráig). A belépés az előzetesen regisztrált látogatóknak ingyenes. https://2022.innoelectro.com/hu/latogatoknak

Részletes információkért kövesse a rendezvényig folyamatosan frissülő honlapot, valamint közösség oldalait a Linkedin-en és a Facebookon.

www.innoelectro.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek