2022-re halasztották az EuroBLECH kiállítást

2021-ben digitális eseménysorozattal lesz követhető a szakvásár

2020. november 18., szerda, 16:37

Címkék: EuroBLECH EuroBLECH 2012 euroblech 2016 EuroBLECH 2018 EuroBLECH 2020 EuroBLECH 2022 Hannover járvány lemezmegmunkálás vírus

A Mack Brooks Exhibitions ma jelentette be, hogy az idén októberről 2021. március 9-12. közé halasztott EuroBLECH Nemzetközi Lemezmegmunkálási Kiállítást véglegesen 2022-re napolja el.

A 26. EuroBLECH szakvásár így visszatér a szokásos rendezvényciklusba és 2022. október 25-28. között lesz látogatható Hannoverben. A szervezők a döntést a koronavírus járvány fejleményeinek tükrében, az összes kiállítóval és partnerrel folytatott egyeztetések után hozták meg. Az utazási korlátozások miatt az EuroBLECH nemzetközi jellege sem lett volna biztosítva.

„Ebben a helyzetben csak ezt az egy felelős döntést hozhattuk meg – jelentette ki Nicola Hamann, a Mack Brooks Exhibitions ügyvezető igazgatója. – A korai bejelentés eredményeként remélhetőleg lesz elég idő felkészülni arra, hogy a pandémia elmúltával az EuroBLECH ismét méltó módon képviselje a globális lemezmegmunkáló ipar egészét. Visszatérünk az eredeti menetrendhez és 2022-ben újult erővel térünk vissza. Az nemrégiben megrendezett EuroBLECH Digital Innovation Summit rendezvénnyel alapoztuk meg az EuroBLECH hibrid koncepcióját, ami lehetővé teszi számunkra, hogy 2021-ben egy digitális eseménysorozatot szervezzünk a fémmegmunkáló ipar számára. Lehetőség kínálunk arra, hogy 2022-ig is biztonságos online formátumban találkozzunk rendszeresen. A digitális eseménysorozat menetrendjéről hamarosan újabb részleteket árulunk el.”

Az eslő EuroBLECH Digital Innovation Summit online rendezvényre 91 országból 5 500 résztvevő regisztrált. Az esemény a legújabb ipari trendekkel foglalkozó webinárokat, és kiállítói bemutatókat, valamint több termékbemutatót kínált a nemzetközi közönség számára.

www.euroblech.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek