2021. szeptember 14-18. között kerül megrendezésre az Automechanika Frankfurt

2020. május 06., szerda, 16:23

Címkék: autógyár autógyártás autóipar autóipari beszállító Automechanika Automechanika 2016 BD-Expo Frankfurt

A koronavírus járvány miatt meghozott és meghosszabbított rendezvénystopra és utazási korlátozásokra való tekintettel a Messe Frankfurt az eredetileg 2020. szeptember 8-12. közötti időpontra tervezett Automechanika Frankfurt szakkiállítás elhalasztása mellett döntött.

A gépjárműveket kiszolgáló piac vezető nemzetközi szakvására, a frankfurti Automechanika 2021. szeptember 14-18. között kerül majd megrendezésre a COVID-19 terjedésének megakadályozása érdekében végrehajtott helyi és globális intézkedésekre reagálva. A szeptemberre várható feltételek mellett nem lett volna lehetséges a több mint 180 országból érkező látogatók és kiállítók biztonságának garantálása. A Messe Frankfurt ezért az iparági és kereskedelmi szereplőkkel, az egyesületekkel és a partnerekkel egyetértésben a kiállítás 2021. őszi megrendezése mellett döntött.

A kétéves rotáció nem változik – a kiállítást a páratlan években rendezik majd meg

„Legfontosabb prioritásunk az eseményen részt vevő munkatársak, kiállítók és látogatók egészségének és biztonságának szavatolása – jelentette ki Detlef Braun, a Messe Frankfurt Igazgatóságának tagja. – Mivel a világjárvány lefolyása még nem látható és számos országban nyárra várják a tetőzést, ezért biztos vagyok abban, hogy a helyes döntés az Automechanika 2021 szeptemberre történő elhalasztása. Az elmúlt két hét során intenzív megbeszéléseket folytattunk a partnereinkkel és a szövetségekkel, és ők egyértelmű jelzést adtak nekünk. A szakkiállítás elhalasztása az ügyfelek kívánságának megfelelően történt.”

Online képzés 2020 őszén

„Autóipari szakemberektől az autóiparnak”: az ősze betervezett számos online rendezvény elsősorban a németországi műhelyek képzésére és szakmai továbbfejlesztésére koncentrál. Az Automechanika a médiával, influenszerekkel és szövetségekkel működik együtt ezen események megtervezésében.

www.automechanika.com

Magyarországi képviselet:

BD-EXPO Kft, Máté Szilvia

Tel.: 1/346-0273, 20/977-9953

E-mail: office@bdexpo.hu

www.bdexpo.hu

 
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek