2021 októberére halasztották az IDET, PYROS és ISET szakvásárokat

2021. január 28., csütörtök, 20:45

Címkék: BD-Expo biztonság biztonságtechnika Brno hadiipar haditechnika járvány vírus

Az IDET Nemzetközi Védelmi és Biztonságtechnikai szakvásár rendhagyó időpontban, 2021. október 20-22. között kerül megrendezésre. A lépésről a BVV Trade Fairs Brno vezetése a Cseh Köztársaság Honvédelmi Minisztériumával és a Védelmi és Biztonsági Ipartestülettel egyetértésben döntött, az ok pedig a világjárvány körüli bizonytalanság. Az új időpontok nem ütköznek hasonló ágazati eseményekkel sem Csehországban, sem külföldön.

Az egyidejűleg megrendezett PYROS Nemzetközi Tűzoltó-technikai szakkiállítás és az ISET Nemzetközi Biztonságtechnikai szakvásár is a fenti időpontra tolódnak. Az elkövetkező években a szakvásárok a páratlan években visszatérnek a szokásos május-júniusi időpontra, a hasonló tematikájú külföldi kiállításokkal összehangolva.

„A járványhelyzetre való tekintettel a júniusi dátumokat még mindig viszonylag kockázatosnak értékeltük, figyelembe véve az esemény fontosságát és nemzetközi jellegét – mondta Jiří Kuliš, a Brnói Vásártársaság vezérigazgatója. – Úgy gondolom, hogy ez az utolsó dátummódosítás. Azt várjuk, hogy 2021 második felében a helyzet már normalizálódik annyira, hogy jelentős korlátozó intézkedések nélkül egy hagyományos vásárt tarthassunk, beleértve a kiállítók és a külföldi küldöttségek szokásos nemzetközi részvételét.”

„Az új időpontok segítenek abban, hogy a kiállítók jobban és biztosabban megtervezhessék részvételüket – tette hozzá Michalis Busios, az IDET, a PYROS és az ISET vásárok igazgatója. – Örülünk a nagy érdeklődésnek. Az IDET lehetővé teszi a cseh és a külföldi hadiipar összekapcsolását és ezért ideális hely a kereskedelmi kapcsolatok fejlesztéséhez és az ipari együttműködés kialakításához.”

Az IDET a védelmi és biztonsági technológiák jelentős kiállítása Közép-Európában, ahol a kiállítók és a szakmai látogatói jelentős külföldi részvétele mellett rendeznek meg. Fontos platform a nemzetközi együttműködés fejlesztéséhez. A vásáron hagyományosan a NATO és az Európai Védelmi Ügynökség képviselői, valamint hivatalos külföldi küldöttségek tagjai vesznek részt. Az IDET a cseh hadi- és biztonságtechnikai ipar kulcsbemutatója.

Magyarországi képviselet:

BD-Expo Kft.

Tel.: 346-0273

E-mail: office@bdexpo.hu

www.bdexpo.hu

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek