Rekorddöntéssel és címvédéssel zárult az V. Hahn+Kolb Focikupa

2018. szeptember 10., hétfő, 11:46

Címkék: focibajnokság futball Hahn+Kolb ISD Dunaferr Zrt. szerszám

32 elszánt focicsapat, 80 izgalmas mérkőzés és lelkes szurkolók biztosítottak kiváló hangulatot azok számára, akik kilátogattak 2018 szeptember 8-án a hazai ipar egyik legnagyobb és legnívósabb labdarúgó eseményére. A szervezők legnagyobb örömére rekord részvétellel zárult a sportrendezvény, mind a jelentkező csapatok, mind a látogatók számát illetően.

A Hahn+Kolb Hungária Kft. által életre hívott izgalmas sportesemény immáron ötödik alkalommal került megrendezésre a II. kerületi Panoráma Sportközpont festői környezetében, ahol egyszerre 6 kispályán élvezhették a résztvevők a mérkőzések izgalmát.

Az idei év valóban különleges volt, hiszen a német anyavállalat, valamint a Hahn+Kolb Group lengyel és szerb leányvállalatának csapata is elfogadta a szervezők meghívását, és megmérette magát a mára közép-kelet európaivá avanzsált kihíváson.

További izgalmakat jelentett, hogy az összes korábbi kupagyőztes csapat is részt vett a tornán, vagyis a Kracht-Hidraulik (2014) és az Unimas (2015) mellett a kétszeres kupagyőztes ISD Dunaferr csapata is pályára lépett, hogy második alkalommal is megvédje korábbi címét.

A címvédés sikeres volt, így 2018-ban már harmadik alkalommal vihette haza az ISD Dunaferr csapata a vándorkupát.

A díjazott csapatok rangsora:

  1. ISD Dunaferr
  2. Benteler
  3. Knorr-Bremse Kecskemét
  4. Kéményseprők Országos Szakszervezete

A rendezvény zárásaként külön díjazásra kerültek az V. Hahn+Kolb Focikupa legsikeresebb labdarugói is, az alábbi kategóriákban:

  • 2018 gólkirálya Malacsik Krisztián (KOSZ) lett, aki összesen 12 góllal járult hozzá csapata sikeres szerepléséhez,
  • az idei év legjobb kapusa címet Elter Zoltán (ISD Dunaferr) érdemelte ki a bírók döntése alapján,
  • míg a “legfairplayebb csapat” különdíját a Benteler csapata nyerte.

Habár díjakat csupán a fenti kategóriákban osztottak a szervezők, összeségében mindenki nyert aki kilátogatott a rendezvényre, amely családi programként, csapat- és kapcsolatépítésként és egy egészséges, jókedélyű szombati napként is éppúgy megállta a helyét.

A tradíció a rendezők elképzelése szerint 2019-ben is tovább folytatódhat, ahol a mostaninál is színesebb programokkal várják majd a jelentkező csapatokat és érdeklődőket a Hahn+Kolb Hungária Kft. munkatársai.

www.hahn-kolb.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek