Pneumobil Rajzpályázat 2017

Mutasd meg a Te emlékezetes pillanatodat!

2017. március 21., kedd, 16:35

Címkék: Aventics Kft. pályázat pneumatika Pneumobil

Az egri Aventics Hungary Kft. rajzpályázatot hirdet általános iskolásoknak, melynek kiállítása a tizedik alkalommal megrendezett Nemzetközi AVENTICS Pneumobil Versenyen lesz megtekinthető. A sűrített levegő hajtású járművek jubileumi megmérettetése jeles esemény a rendező cég számára, amit a tavaszi gyermekrajzpályázattal is szeretnének megörökíteni a szervezők.

Idén a mérnökhallgatók által tervezett és épített léghajtányok május 5-6-án csapnak össze Egerben immáron tizedik alkalommal. A X. Nemzetközi AVENTICS Pneumobil Verseny helyszíne ezúttal is az Érsekkert lesz, ahol ötvenkét csapat mérheti össze majd tudását, köztük harminc külföldi alakulattal. A nevezések hat ország összesen huszonöt egyeteméről érkeztek normál és szenior kategóriában, így számos izgalmas pillanatot tartogat a két versenynap.

A jeles évforduló alkalmából a szervezők egy általános iskolai gyermekrajzpályázat keretében szeretnék viszontlátni a diákok számára fontos pillanatokat, éppen ezért a kiírás is "A Te emlékezetes pillanatod" címet kapta. „A pályázatban megszólított gyerekek legtöbbje az elmúlt tíz évben született és bejárta a saját élményekkel teli útját, csakúgy, mint a Pneumobil. Bízunk benne, hogy az idei verseny és a hozzá kapcsolódó számos izgalmas programelem újabb élményekkel gazdagítja majd őket” – mondta Gödri István, az Aventics Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A rajzversenyre Eger és Eger környéki általános iskolások munkáit várják, a beérkezett alkotásokat pedig négy korcsoportban fogják díjazni. A diákok A/4, vagy A/3-as méretű, tetszőleges technikával készült alkotással pályázhatnak, amin szerepelnie kell valamilyen módon az AVENTICS logójának. A beérkezett pályaműveket Dr. Habil Erőss István, az egri Eszterházy Károly Egyetem Vizuális Művészeti Tanszékének vezetője fogja elbírálni, melyekből kiállítás készül a májusi léghajtány verseny helyszínén. Az alkotások megtekinthetőek lesznek a Pneumobil Facebook oldalán is.

Aki indul a pályázaton, az már biztosan nyer, hiszen az egri cég vendégül látja a jelentkező diákokat egy gombóc fagyira 2017. május 6-án délelőtt 10-12 között az Érsekkertben. A legjobbak értékes nyereményeket kapnak, amit az alkotók szintén a Pneumobil verseny helyszínén és napján vehetnek majd át. A legaktívabb iskola is értékes ajándékra számíthat, hiszen a legtöbb rajzot beküldő tanintézmény 300.000 Ft értékű sportszercsomagot nyer.

Az alkotásokat az Aventics Hungary Kft. telephelyére várják a szervezők:

3300 Eger, Bánki Donát u. 3.

A Pneumobil Rajzpályázat beküldési határideje:

2017. április 13.

További információt a rajzpályázatról ITT talál.

A tavalyi Pneumobil Verseny videóját ITT megtekintheti.

www.pneumobil.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek