Pályára léptek a mérnökök

A győri NEMAK vitte el az aranyérmeket a III. Automotive Foci Kupán. Az I. Jövő Mérnökei Focikupát a Budapesti Műszaki Egyetem csapata nyerte

2018. április 18., szerda, 11:14

Címkék: egyetem felsőoktatás futball képzés műszaki képzés

A győri NEMAK Győr Kft. és a Tiszaújvárost képviselő JABIL Circuit Magyarország Kft. csapatai mérkőztek meg az első helyért a harmadik alkalommal megrendezett Automotive Foci Kupán, amelynek az elmúlt hétvégén a mátyásföldi Ikarus Sportpálya biztosított ideális színhelyet.

A Nyugat-Kelet döntőből nem sokkal a lefújás előtt megszerzett góljukkal előbbiek kerültek ki győztesen, ami azt is jelentette, hogy a 2016-os győztes Aptiv Szombathely, illetve a 2017-ben a legjobbnak bizonyuló Rosenberger Magyarország Kft. után egy új aranyérmes neve került fel a tornagyőztesek névsorába. A bronzmérkőzés is szoros volt, itt a BPW-Hungária Kft. és a Continental Automotive Hungary Kft. focistái csaptak össze, előbbiek szintén egyetlen gólnyi különbséggel bizonyult jobbnak és lettek bronzérmesek.

„Az idei a PromoSport Kft szabadidős sporteseményeinek és családi napjainak tizedik évadja, és nagyon büszkék lehetünk arra, hogy a III. Automotive Foci Kupán és a most bemutatkozott I. Jövő Mérnökei Foci Kupán 700-nál is több focibarát sorakozott fel, és bizonyította a sportszeretetét. Köszönettel tartozunk a csapatoknak, amelyek közül nem egy, Budapesttől több mint 200 kilométeres távolságból indult el szombaton hajnalban, hogy időben érkezzen a pályára, hasonlóképpen a támogatóinknak, nem utolsósorban pedig fővédnökeinknek, Dr. Palkovics László úrnak, az EMMI felsőoktatásért felelős államtitkárának, valamint Ésik Róbert úrnak, a Nemzeti Befektetési Ügynökség elnökének. Utóbbi ezúttal is sportmezbe öltözve köszöntötte a focistákat az ünnepélyes megnyitón, mert nem sokkal később már maga is a focitudását igyekezett bizonyítani. Köszönjük, hogy mellénk állt, jövőre is számítunk a segítségére.” – értékelt az egésznapos rendezvény után Szalay Gergő, a házigazda PromoSport Kft ügyvezetője.

A járműipar magyarországi képviselettel rendelkező külföldi kiválóságai, valamint az ezen a versenypiacon helytálló magyar vállalkozások kivétel nélkül a gazdasági élet jól teljesítő szereplői, amelyek az elmúlt hétvégén látottak alapján nem csak a szakmájukban, hanem a szabadiős sport területén is bátran vállalkoznak a megmérettetésekre.

Az érdekes premieren, az I. Jövő Mérnökei Foci Kupán a Budapesti Műszaki Egyetem csapata vitte el a pálmát, megelőzve a Szegedi Tudományegyetem csapatát, akik a második helyezést érték el. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Miskolci Egyetem hallgatói állhattak, míg a győri Széchenyi Egyetem csapat a negyedik helyezést érte el.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek