Prologis strandröplabda bajnokság Prágában

Üzleti partnerek és helyi csapatok részvételével zajlott a szórakoztató délutáni program

2015. szeptember 21., hétfő, 14:09

Címkék: ingatlanfejlesztés ipari ingatlan prága Prologis strandröplabda bajnokság

A Prologis Inc. nemzetközi vezető ipari ingatlan vállalatszeptember 17-én rendezte meg harmadik strandröplabda bajnokságát Prágában, a Vltava folyó mentén található Žlutélázně-ban.

A rendezvényen ügyfelek és üzleti partnerek csatlakoztak a Prologis cseh és szlovák dolgozóiból álló csapatához egy barátságos megmérettetés erejéig. A több mint negyven vendég a szép időnek is örülhetett az ízletes ételek és italok, valamint a kötetlen szakmai beszélgetések mellett.

A tizennégy résztvevő csapat közül a DHL végzett az első helyen, második lett az Okury Consulting és a Special Service International közös csapata, harmadik a DB Schenker. Versenyen kívül a résztvevőknek lehetőségük volt kihívni egy profi röplabdás párost is egy meccs erejéig.

„Minden évben egyre nagyobb lelkesedéssel, egyre több csapat jelentkezik a rendezvényre, melynek megszervezése számunkra is a nyár egyik várva várt eseménye lett” – mondta Martin Polak, a Prologis csehországi és szlovákiai alelnöke. „A Prologis ügyfelei a legfontosabbak számunkra, folyamatosan keressük az olyan új lehetőségeket, amelyek megerősítik a személyes kapcsolatainkat, történjen ez akár a tárgyalóban, az építkezésen vagy a röplabdapályán.”

A Prologis az egyik vezető disztribúciós-létesítmény szolgáltató Csehországban, több mint 952 000 négyzetméteres logisztikai és ipari területből álló portfóliójával (2015. június 30-i adatok szerint).

www.prologis.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek