Nemcsak a szállítmányozáshoz, de játszótér-építéshez is értenek

2015. november 28., szombat, 08:25

Címkék: Gefco Magyarország játszótér szállítmányozás

A GEFCO vállalatcsoport magyarországi leányvállalatának dolgozói játszóteret építettek egy fogyatékkal élő gyerekekkel is foglalkozó dunaújvárosi bölcsődében.

A GEFCO Magyarország Kft. 9 éve van jelen a magyar piacon, 2014-es árbevétele meghaladta a 36 millió eurót. A francia központú cég nem csupán a logisztikában igyekszik kiemelkedő teljesítményt nyújtani, de a társadalmi felelősségvállalás területén is hasznos programokat valósít meg.

A magyarországi leányvállalat dolgozói önkéntes nap keretében egy dunaújvárosi bölcsődéhez látogattak el. Az intézményben négy csoportban összesen 32 kisgyerekkel foglalkoznak és integrált oktatást biztosítanak fogyatékkal élő gyermekek számára is.  

Mint a nevelési szakemberek elmondták: a bölcsődékben rendkívül fontos a gyerekek korai fejlesztése, melynek szerves része a játék is. Ebben szeretné támogatni az odaadó nevelők munkáját a GEFCO: a vállalat egy mászókát és egy rugós „zöld sárkány” figurát adományozott a bölcsődének. A program része volt a játékok telepítése, illetve a bölcsőde udvarának talajfeltöltése, füvesítés és a homokozókban való homokcsere is. A munkát pedig a vállalat dolgozói önkéntes munkában végezték el.

Kéznyomos rajzok: egyedi iroda dizájn

A bölcsődések nemcsak az új játszóteret vehették birtokba, de a GEFCO egy rajzversenyt is szervezett a számukra.  A rajzok attól is egyediek, hogy a kisgyerekek a kézlenyomataikkal festették azokat. Végül természetesen minden csoport jutalmat kapott, a kész művek pedig a vállalat budapesti irodájában kerültek kiállításra.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek