A Brendon nyerte az idei Prologis Budapest Kispályás Focibajnokságot

Sikeresen lezajlott a második Prologis focibajnokság a Zöld Ösvény pihenőparkban

2015. szeptember 14., hétfő, 12:12

Címkék: focibajnokság ingatlanfejlesztés ipari ingatlan légi szállítmányozás Prologis

A Prologis, Inc., a nemzetközi vezető ipari-ingatlan vállalat megtartotta második kispályás focibajnokságát a Prologis Park Budapest-Harbor területéntalálható „Zöld Ösvény” pihenő- és sportparkban.

A régióbeli és helyi ügyfelek 13 résztvevő focicsapata közül idén a Brendon nyerte el a Prologis Budapesti Kispályás Focibajnokság kupáját, a tavalyi bajnok NCR csapata végzett másodikként, és a Cooper Vision harmadikként.

A Prologis három éve nyitotta meg budapesti pihenő- és sportparkját, amely jól mutatja a vállalat elkötelezettségét a környezetvédelem és az ügyfélkapcsolatok iránt.

„Az idei focibajnokság még sikeresebb volt, mint a tavalyi” – mondta Kemenes László, a Prologis magyarországi képviselője, szenior alelnök. „Idén tizenhárom csapat vett részt a bajnokságban, hárommal több, mint tavaly. Büszkék vagyunk a professzionális, személyes ügyfélkapcsolatainkra, és évente egyszer a tárgyalók helyett a focipályán ültetjük át elveinket a gyakorlatba. Elkötelezettek vagyunk az egészséges életmód és a fenntarthatóság népszerűsítése mellett, ennek egy különösen élvezetes formájaa focibajnokság. Köszönetet szeretnék mondani a résztvevő csapatoknak a sportszerűségért és a pályán kifejtett energiájukért!”

A focipályán kívül a Zöld Ösvény pihenőpark része egy céges vagy egyéb alkalmakkor igénybe vehető barbecue sütő, és a bérlők közösségi kertjei is. A rekreációs terület a Prologis Park Budapest-Harbor területén található, a fenntartható fejlesztés jegyében működő, élőgépes szennyvízkezelő létesítmény mellett, amely öntözésre alkalmas tisztaságú vízzel látja el az egész parkot.

A Prologis Park Budapest-Harbor tizenegy épületében összesen 132 000 négyzetméter disztribúciós terület található. A park Budapest déli határán a XX. kerületben található, 12 kilométerre a belváros üzleti negyedétől, a 6-os út és az új M6-os autópálya között, és csupán 2,5 kilométerre a repülőtérrel összeköttetést biztosító M0-ás körgyűrűtől.

A Prologis 4,3 millió négyzetméteres portfóliójával a régió öt országában aktív, vezető disztribúciós-létesítmény üzemeltető Közép- és Kelet-Európában (2015. június 30-i adatok szerint).

www.prologis.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek