Az element14 közösség meghirdette a „Rémálom az e14 utcában” versenyt

2021. október 20., szerda, 19:23

Címkék: díj elektronika elektronikai gyártás Farnell verseny

A közösség tagjait arra ösztönzik, hogy vegyenek részt egy hordozható elektronikáról szóló Halloween jelmezversenyen

Az element14 közösség arra ösztönzi tagjait, hogy a „Rémálom az e14 utcában” verseny keretein belül hordozható elektronikát építsenek be a Halloween jelmezekbe.

A közösség tagjai részt vehetnek ezen a versenyen, és egy hordozható elektronikát tartalmazó Halloween jelmezt építhetnek fel és erről november 8-ig blogot is vezethetnek az element14.com weboldalon. Mindenki, aki jelentkezik a versenyre, és blogot ír a hordozható elektronikai jelmezéről, kap egy Rémálom az e14 utcában dizájnú horrorfilm plakátot.

„Az elmúlt években elképesztően kreatív jelmezeket és kosztümöket láttunk az element14 közösség tagjaitól – mondta Dianne Kibbey, az element14 közösség globális vezetője. – Izgatottan várjuk, hogy a közösség tagjai idén hogyan lesznek képesek beépíteni a hordozható technológiát a jelmezükbe.”

A közösség tagjait arra ösztönzik, hogy kreatívan gondolkodjanak, valami egyedit építsenek, és a blogbejegyzéseket kiváló minőségű videókkal és fotókkal színesítsék. A legjobb hordhozható elektronikai jelmez egy teljes éjszakai horrormozi-készletet nyer, beleértve egy otthoni popcorngépet, egy top 100 horrorfilm plakátot és egy klasszikus Blu-Rays horrorfilm-gyűjteményt. A nyertest november 15-én hirdetik ki.

A közösség tagjai ide küldhetik be pályaműveiket.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek