A Farnell 190 000 fontot gyűjtött össze jótékonysági célokra

2022. augusztus 30., kedd, 13:52

Címkék: adomány elektronikai gyártás elektronikai ipar Farnell Golf

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell 188 805 fontot gyűjtött össze egy brit jótékonysági szervezetnek a 18. Farnell Golf Day megrendezésével.

A Farnell és az Epilepsy Research UK 2003-ban léptek partnerségre, miután a Farnell akkori vezérigazgatójának fia tragikus hirtelenséggel epilepsziás rohamban elhunyt. 2003 óta a Farnell minden évben golfnapot szervez a leedsi pályákon, amelyen partnerszervezetek, beszállítók és kollégák vesznek részt, hogy jótékonysági célra pénzt gyűjtsenek. A Moor Allerton Golf Clubban megtartott legutóbbi esemény 13 805 fonttal járult hozzá a végösszeghez.

A 2022-es golfnapon többek között a Raspberry Pi, a Sony és a Schneider Electric képviselői is részt vettek, akik négyes csoportokban versenyeztek 18 lyukon, és minden lyukon a legjobb két pontszámot vették számításba. Minden csapat 500 fonttal nevezett be, a további összegek pedig a lyukak egyéni szponzorációjából gyűltek össze. A verseny után rendezett jótékonysági tombola prémium díjakat tartalmazott, többek között egy LG Smart TV-t, egy fényképezőgépet, egy Sony SRS-RA3000 prémium vezeték nélküli hangszórót és egy Sony XG500 X-sorozatú hordozható vezeték nélküli hangszórót. A teljes összeg jótékonysági célokra ment.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét megrendezhetjük éves golfnapunkat az Epilepsy Research UK támogatásához, különösen mivel az előző két évre tervezett rendezvényeket sajnos felülírta a COVID-19 világjárvány – mondta Robert Rospędzihowski, a Farnell EMEA értékesítési elnöke. – Sok partnerszervezetünk vett részt a kellemes eseményen, amely egy fantasztikus ügyet támogat, és szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki nagylelkű adományával hozzájárult a támogatáshoz.”

„A Farnellhez hasonló cégek támogatják a munkánkat, biztosítva az epilepsziával kapcsolatos létfontosságú kutatások folytatását, és reményt adva mindenkinek, akit epilepszia érint – tette hozzá Maxine Smeaton, az Epilepsy Research UK vezérigazgatója. – Nagyon köszönjük nekik a közös ügyünk iránti hosszú távú elkötelezettségüket.”

A 19. Farnell Golf Dayt 2023. július 6-án rendezik.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek