Ùjdonság az Euromoldra – Meusburger 2015-ös műhelyfelszerelések katalógus

Több mint 400 új termék a szerszámkészítéshez

2014. november 21., péntek, 15:28

Címkék: euromold katalógus Meusburger műhelyfelszerelés szerszám

A műhelyfelszerelések katalógus első kiadásának nagy sikerét követően az Euromold 2014-re időzítve kibővíti a műhelyfelszerelések kínálatát a normáliák osztrák szakértője. Az új, 2015-ös katalógusban ügyfeleink a forgácsolószerszámok és üzemi segédanyagok mellett mostantól felületmegmunkáló és sok más terméket is találnak.

Újdonságok a kínálatban

A Meusburger műhelyfelszerelések katalógus legújabb kiadásában több mint 400 új termék található a szerszámkészítés mindennapi munkájához. A választék forgácsolószerszámok, mérőeszközök és üzemi segédanyagok mellett szerelés-, emelés- és befogástechnikai eszközöket, illetve szikraforgácsoló tartozékokat is magába foglal. Az összes termék kizárólag olyan neves gyártóktól származik, akik a Meusburger magas minőségi követelményeinek megfelelnek.

Ùjdonság az Euromoldra – Meusburger 2015-ös műhelyfelszerelések katalógus

(forrás: Meusburger)

 

Idő- és költségmegtakarítás

Èppen a műhelyfelszerelések területén szinte átláthatatlan a piac nyújtotta kínálat. Az összehasonlítás, kiválasztás és megrendelés rengeteg időt és energiát vesz igénybe. Az új 2015-ös katalógus "műhelyfelszerelések a szerszámkészítéshez" a mindennapi munkához szükséges, kiváló minőségű termékek válogatását tartalmazza – egyszerűen és átláthatóan ábrázolva.

Nagy raktár a gyors szállítás érdekében

A Meusburger terjedelmes raktára 18 000 m² területével mintegy 70 000 terméknek ad helyet. Ezáltal biztosítani tudjuk termékeink állandó elérhetőségét és a leggyorsabb szállítási időket a piacon.

50 év tapasztalat

A rendkívül precíz normáliák területén piacvezetőnek számító cég az acélmegmunkálásban szerzett 50 éves tapasztalatával győz meg. A Meusburger a szerszámkészítés és gépgyártás megbízható partnereként termékkínálatát és szolgáltatásait folyamatosan ügyfelei igényeihez igazítja. – A minőségi normáliák gyártásához csakúgy, mint ügyfeleinknek, a legjobb minőségű anyagokra és szerszámokra van szükségünk. Sok éves tapasztalatunkból kifolyólag tudjuk, melyek a hatékony munkához szükséges legjobb szerszámok és beszállítók. Ebből a know-how-ból most ügyfeleink is profitálhatnak – mondta Guntram Meusburger ügyvezető-tulajdonos.

Ahová mindig érdemes betekinteni: www.meusburger.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek