Új „közép- és kelet-európai“ vezérigazgató a Schaefflernél

2016. január 28., csütörtök, 15:00

Címkék: csapágy kinevezés Schaeffler vezérigazgató

Az év eleje óta munkatársai között tudhatja a Schaeffler vállalat Professzor Dr. Rainer Lindner urat, aki hosszú évekig a a német vállalkozások kelet-európai érdekképviseletét ellátó Német Gazdaság Keleti Munkabizottságának ügyvezetője volt. A 49 éves szakember vezérigazgatóként veszi át a „Közép- és Kelet-Európa“ Schaeffler-alrégió irányítását.

Lindner úr kiemelkedő szakismerettel és tapasztalattal rendelkezik ebben a régióban. 2008-tól az elmúlt év végéig a Német Gazdaság Keleti Munkabizottságának ügyvezetője volt. Előtte a Német Szövetségi Kormányzat és Szövetségi Parlament tanácsadójaként a Német Nemzetközi Politikai és Biztonsági Intézetnél (SWP) dolgozott. 

Prof. Dr. Rainer Lindner a Schaeffler Közép és Kelet Európai alrégiójának új vezérigazgatója

„Nagyon örülünk, hogy sikerült megnyernünk Rainer Lindner urat, a kiváló kapcsolatokkal rendelkező Kelet-Európa-szakértőt és érdekképviseleti szövetségi vezetőt a Schaeffler-csoport számára. Biztos vagyok abban, hogy szakértelmével hozzá fog járulni jelenlétünk és ügyfélkapcsolataink erősítéséhez Közép- és Kelet-Európában,“ fogalmazott az európai vezérigazgató Dietmar Heinrich úr.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek