Új értékesítő partner képviseli a Takumit Magyarországon

A Single Product Kft. felel a hazai értékesítésért és szervizért

2019. május 31., péntek, 12:48

Címkék: formagyártás HURCO szerszámgép szerszámgyártás Takumi

A Takumi a Single Product Kft.-t vezető Singlár Sándor személyében olyan magyarországi partnerre tett szert, aki a szerszámgépek terén szerzett tapasztalatok mellett magas szintű értékesítési know-how-val és piaci ismeretekkel rendelkezik

„A Takumi precíziós gépeivel ügyfeleket szerezhetünk a szerszám- és formagyártás területéről”, véli a gépészmérnök szakember. A meglévő ügyfelek kiszolgálása rugalmasabbá válik. A nagyobb ügyfelek elérése pedig egyszerűbben megvalósulhat: „Az autóipari beszállítók elsősorban olyan gépeket vásárolnak, amelyeket különböző vezérlésekkel lehet ellátni”, meséli Singlár, aki 1984 és 1992 között több évig Németországban élt. Ebben az időszakban többek közt CNC marógépekkel dolgozott, pl. a MAN Roland gépgyártónál. A sokoldalú mérnök egy biztosító telephelyvezetőjeként szerzett értékesítési tapasztalatot. Kiválóan ismeri a szerszámgépek piacát, mivel már 1998 óta értékesítési és oktatási tevékenységet folytat a HURCO vállalat számára, amelyhez a Takumi tartozik.

A Takumi új értékesítő partnere Magyarországon

2019 eleje óta új értékesítő partnerként a Single Product Kft.-t vezető Singlár Sándor felel a Takumi gépek magyarországi értékesítéséért. A szakember ebben az interjúban elmeséli, honnan ismeri ilyen jól a gépeket és a piacot.

Singlár úr, minek köszönhető, hogy a Takumi magyarországi értékesítő partnere lett?

Gépészmérnök a végzettségem, és 1984-től 1992-ig több éven át Németországban dolgoztam, többek között a MAN Roland CNC gépein. Ezáltal kiismerem magam a gépgyártásban. Magyarországra visszatérve értékesítési tapasztalatot szereztem, majd megpályáztam különböző gyártók képviseletét. 1998 óta képviselem a HURCO vállalatot Magyarországon, és immár a Takumit is.

Mikor hallott először a Takumiról?

Mintegy három évvel ezelőtt. Amikor a HURCO elhatározta, hogy a meglévő forgalmazói és szervizhálózatot a Takumi esetében is alkalmazni fogja, felajánlották számomra a képviselet lehetőségét. Ez örömömre szolgál, hiszen így az ügyféligények rendkívül széles skáláját tudom lefedni.

Hogy megy a magyarországi üzlet?

Kiválóan. A szerszám- és formagyártás fontos ágazat számunkra. A szerszámgyártás terén nagyon jól állunk, Takumi gépekkel pedig elérhetjük a formagyártásban tevékenykedő nagyobb ügyfeleket.

Kapcsolat:

Singlár Sándor

E-mail: info@singleproduct.hu

www.singleproduct.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek