Támogatás induló vállalkozásoknak

Mérnöki tervezői szoftverekkel segítenék a térség innovatív cégeit

2012. április 02., hétfő, 07:53

Címkék: induló vállalkozás SolidWorks tervezői szoftver

A mérnököknek szóló és képzési célokra szolgáló 3D szoftverpromóciós csomag rendkívüli találmányok fejlesztését és megvalósítását segíti elő.

Az új vállalkozást elindító hallgatók, mérnökök és vállalkozók számára nem mindig könnyű megszerezni a sikeres induláshoz szükséges erőforrásokat, különösen gazdaságilag bizonytalan időkben. A Dassault Systèmes SolidWorks Corp. ezért úgy döntött, hogy néhány kiválasztott országban közvetlenül támogatja az induló vállalkozásokat azzal, hogy jobb hozzáférési lehetőséget kínál fel élen járó tervező szoftveréhez. Kár lenne, ha sok érdekes ötlet csak azért kerülne a süllyesztőbe, mert nincs pénz a jó minőségű szoftvermegoldások beszerzésére és a megfelelő képzésre.

A SolidWorks az új program április 2-án jelentette be. Azok az induló vállalkozások, amelyek élnek a lehetőséggel, 2012. június 30-ig egy különleges, induló vállalkozásokat segítő csomaghoz juthatnak hozzá:

•    SolidWorks® Standard szoftverlicencek; egy átfogó és kikezdhetetlen 3D CAD megoldás sikeres, hatékony és tartós termékek tervezéséhez,
•    A helyi hivatalos SolidWorks viszonteladó által biztosított képzés.

A támogatás a csehországi, szlovákiai, lengyelországi és magyarországi induló vállalkozásoknak szól. A csomagot kérelmező érdeklődő mérnököknek és tervezőknek igazolniuk kell, hogy cégüket 12 hónapnál nem régebben jegyezték be. Az induló vállalkozások úgy kérhetik a promóciós csomagot, hogy felveszik a kapcsolatot a helyi DS SolidWorks irodával.

– Ezzel a kezdeményezéssel azokat a fiatal mérnököket és tervezőket fogjuk támogatni, akik nemrégiben hozták létre saját vállalkozásukat, mégpedig úgy, hogy ellátjuk őket azokkal az eszközökkel, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy termelékenyek, sikeresek és már kezdettől versenyképesek lehessenek – mondta Axel Spitzer, a DS SolidWorks regionális értékesítési vezetője.
 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek