Online áruházat indít Magyarországon az Aventics

Pneumatikus alkatrészek online keresése és megvásárlása

2018. június 26., kedd, 11:20

Címkék: Aventics Kft. célgépek gépgyártás KKV online platform online portál pneumatika

A pneumatikai specialista Aventics egy innovatív szerviz- és termékportált kínál ügyfeleinek Magyarországon. a www.pneumatics-shop.com oldal gyors és egyszerű információt nyújt a komponensekkel és megoldásokkal kapcsolatban, mind a mérnökök, mind a vásárlás igényeihez igazodva.

Az egyszerű struktúrával rendelkező portál ugyanakkor gyors rendelési folyamatokat tesz lehetővé a weboldalon. Az iparági portál az Original Equipment Manufacturer (OEM), a kereskedők, valamint az ipari automatizáció, a haszongépjármű-, az élelmiszer-, a vasúti jármű-, az orvosi, az energetikai- és a hajózástechnikai társaságok mérnökirodái számára készült.

Egy „One-Stop-Shop” megoldással a cég egyesíti az összes releváns alkalmazást az új portálon. A központi keresési funkció egyszerűvé teszi a keresést és releváns információkat nyújt a kezelési utasításokkal és katalógusokkal kapcsolatosan akár még a műszaki adatokról és specifikációkról is. A leegyszerűsített struktúrák és folyamatokbgyorsabb megrendelési folyamatot tesznek lehetővé. Az ügyfél ezenkívül hozzáférhet a „myAVENTICS” szolgáltatáshoz: ebben a személyre szabott szolgáltatási területen megtekinthetők a megrendelések és ajánlatok, nyomon követhető a szállítás, valamint az összes szállítási dokumentáció letölthető és visszajelzések közölhetők a termékekről.

„Komponenseinkkel a legmagasabb szintű műszaki megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek. Innovatív termékportálunkon így egyszerűbbé válik az információgyűjtés és a rendelési folyamat. Szeretnénk lehetővé tenni vevőink és partnereink számára, hogy gyorsabban megtalálják a megoldást” - mondta Andreas Hart, az Aventics Digital Business igazgatója.

A digitalizálás lehetőségeinek használata

Az új portál révén az Aventics különösen a kis- és középvállalkozások igényeit elégíti ki, amelyek gyakran nagyon egyedi megoldásokat keresnek. A digitalizálás felbecsülhetetlen lehetőségeket és értékeket kínál a partnerek és az ügyfelek számára. Digitális portálunkkal éjjel-nappal kiváló szolgáltatást nyújtunk, amelynek intelligenciája az egyszerűségében rejlik” - mondta Hart. A digitális átalakulás korában az ügyfelek egyre inkább elvárják, hogy képesek legyenek végfelhasználóként szerzett tapasztalataikat Business-to-Business platformokká alakítani. "Portálunk az ügyfelek igényeihez szabott megoldásokat kínál. Ez megkönnyíti ügyfeleink számára a velünk való együttműködést. És pontosan ezek a személyre szabott ajánlatok lesznek, amelyeket a jövőben tovább fogunk bővíteni” - tette hozzá a szakértő.

2018. június végéig az Aventics pneumatikai specialista új portált nyit majd Skandináviában, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Olaszországban, Csehországban, Lengyelországban és Magyarországon. Az Aventics ügyfelei Svájcban, Észak-Amerikában, Kínában és Szingapúrban már hónapok óta használják a megoldást. 2018 őszétől az új portál Németországban, Ausztriában, Franciaországban és Spanyolországban is elérhető lesz.

www.aventics.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek