Miért olyan nehéz a közös munka?

2020. november 27., péntek, 17:03

Címkék: cad CAD/CAM/PLM SolidWorks tervezői szoftver

Tudja meg, hogyan javíthatja a tervező és gyártó részleg közötti együttműködést

A tervező és gyártó részleg hatékony együttműködésének biztosítása komoly kihívást jelenthet. A gyártó részleget frusztrálják azok a tervek, amelyek nem gyárthatók. A tervezői csapat belefárad a gyártó részleg által tanúsított „nem tudjuk megcsinálni” hozzáállásba.

És ez csupán a kezdet.

A tervadatok a gyártó részlegnek történő átadása adatimportálással és javításokkal jár, ezek a feladatok pedig gyakran csak egy fárasztó, időigényes és hibalehetőségeket rejtő folyamat keretében végezhetők el.

Töltse le az Integrált megközelítés alkalmazása a koncepciótól a gyártásig a SOLIDWORKS segítségével című e-könyvünket, és tudjon meg többet azokról az előnyökről, amelyekre a csapatok és folyamatok integrálására szolgáló hatékonyabb eszközök használatával tehet szert. Többek között az alábbi témákról olvashat:

  • A tervezői és gyártói csapat közös munkájának elősegítése
  • A tervek adott fázisok közötti átadása során esetlegesen fellépő hibák csökkentése
  • A lehetséges gyártási hibák azonosítása a folyamat korai szakaszaiban
  • És még sok más...

TUDJON MEG TÖBBET arról, hogy hogyan javíthatja a csapatai közötti együttműködést a SOLIDWORKS megoldások integrált portfóliójával.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT és gyorsítsa fel a koncepciótól a gyártásig terjedő folyamatokat a SOLIDWORKS megoldások használatával.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek