Megrendezésre került az I. HAHN+KOLB Focikupa

2014. június 26., csütörtök, 13:32

Címkék: futball Hahn+Kolb Kracht Hidraulika verseny

2014. június 7-én először került megrendezésre a HAHN+KOLB Focikupa. A tornán az ország minden pontjáról 16 cég képviseltette magát, melyeket 4 darab 4 csapatos csoportba sorsoltak, ezek közül az 1-2 továbbjutott a legjobb 8 csapat közé, ahonnan egyenes kieséses rendszer vezetett a döntőig.

 
A játékosoknak nem csak az ellenféllel kellett megküzdeniük, hanem a rekkenő hőséggel is. A végső győzelemért küzdő felek keményen, de a sportszerűség határain belül maradva mindent megtettek azért, hogy elhódítsák a HAHN+KOLB Kupát. A döntő győztese végül a Kracht Hidraulik Kft. lett, mely a móri Benteler csapatát győzte le egy szoros és kiélezett büntetőpárbajban. A bronzérmet a soproni Unimas csapata szerezte meg, a Carl Zeiss Sport Optika Hungária Kft. legyőzésével.
 
A Kracht Hidraulik Kft. győztes csapata
 
A tornán résztvevő csapatok: NCT Kft., Knorr-Bremse Kft., HTM Zrt., Gedia Hungary Kft., ACE Kft., Contisys Artis Kft., Lufthansa Technik Budapest Kft., Kracht Hidraulik Kft., Unimas Kft., Gravitás 2000 Kft., Matro Kft., Mediagnost Kft., Gallicoop Zrt., Benteler Autótechnika Kft.
 
https://www.facebook.com/pages/HahnKolb-Hung%C3%A1ria-Kft/258034191069543?fref=ts/
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek