Megállapodott az RS Components és a Maxim Integrated

A DesignSpark eszközplatform és műszaki közösség kulcsszerepet játszik a gyártó és forgalmazó közötti új, közvetlen kapcsolatban

2019. december 10., kedd, 14:44

Címkék: elektronika elektronikai gyártó elektronikai ipar partnerprogram RS Components stratégiai megállapodás

RS Components (RS) bejelentette egy új franchise-megállapodás létrejöttét a Maxim Integrated Products, Inc. céggel, amely világelső analóg és kevert jelű termékek és technológiák fejlesztésében.

A megállapodás a kiterjedt Maxim product portfóliót az RS elektronikai ügyfeleinek figyelmébe ajánlja, beleértve a műszaki tervezőket és egyéb vevőket az egész világon. Ezen túlmenően, a kapcsolatnak egyik speciális célkitűzése, hogy a gyártó DesignSpark több mint 850 000 tagot számláló műszaki közösségének a látóterébe kerüljön, megkönnyítve az ügyfelek számára a tervezést a Maxim legújabb innovatív termékeiben.

„Az RS egyre fontosabb szerepet játszik a világ színpadán a tervezőmérnökök segítésében a megoldások felfedezésének, kiértékelésének és alkalmazásának útján,” mondta Ali Mortazavi, a Maxim Channel Marketing elnökhelyettese. „A DesignSpark elemi érdek, amely fejlett műszaki közösséget visz magával, akik innovatív, új projekteken dolgoznak egy sor kapcsolódó Dolgok Internete alkalmazás számára.”

„A Maxim vezető szerepet játszik az analóg és kevert jelű chipek tervezésében alkalmazások óriási skáláján keresztül, beleértve a biztonságos és energiatakarékos alkalmazásokat” mondta Andy Keenan, az RS Global Product and Supply Management elnökhelyettese. „Ez az új globális megállapodás másik bizonyíték arra, hogy milyen komolyan vesszük a legszélesebb portfólió biztosítását és a lehető legjobb szolgáltatást világszerte az ügyfelek számára.”

hu.rs-online.com

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek