KUKA Használt robotok a Black Friday-en!

2020. november 18., szerda, 13:23

Címkék: akció automatizálás használt gép ipari robot kollaboratív robot KUKA Robotics robot robotika

2020-ban a KUKA használt robot üzletága is csatlakozik a november 27-ei Black Friday eseményhez, amelynek keretében kedvezményes áron vásárolhat használt robotot és használt alkatrészt közvetlenül a gyártótól.

A munkaerőhiány és az abból adódó költségnövekedés minden vállalatot automatizálásra sarkall. A KUKA használt robotjai lehetőséget kínálnak a robotalapú automatizálás világába való költséghatékony belépésre. A Black Friday alkalmával pedig további kedvezményekre tehetnek szert azok, akik november 23. és 27. között ajánlatot kérnek és év végéig megrendelik a számukra legmegfelelőbb robotot, robotokat vagy éppen alkatrészeket.

A magyarországi KUKA 2013 óta foglalkozik Certified használt robotok és alkatrészek felújításával fő tevékenysége, a robotok vezérlőszekrényeinek gyártása mellett. A taksonyi telephelyen több mint 500 négyzetméteren történik a Certified használt robotok, vezérlőszekrények, elektronikai és mechanikai alkatrészek felújítása, mint például, SmartPadek (KCP) és csuklók felújítása. Az itt felújításra kerülő robotokat a KUKA stratégiai partnereitől vásárolta vissza, hogy teljeskörű felújítás után újraértékesítse a kelet-európai piacon. Időközben azonban kiderült, hogy a világ minden táján igény van használt robotokra. Mára Finnországtól, Spanyolországon keresztül egészen Ausztráliáig vagy éppen Koreáig megtalálhatóak a magyar szakemberek keze alatt felújított ipari robotok.

De pontosan mit is takar a teljeskörű felújítás?

Az állapotfelmérést követően, teljeskörű tisztítás következik. Mindezt követi az elektromos és mechanikus felújítás, aminek elkészülési idejét nagymértékben csökkenti a telephely raktárában lévő alkatrészek azonnali elérhetősége. Ezután következik a festés, ami már teljesen új külsőt varázsol a robotoknak. Ahogy az új robotok esetében, itt is megtörténik a robotok tesztelése, amely során a tengelymozgásokat, sebességet, pontosságot és gyorsaságot vizsgálják.

Miért éri meg használtrobotot vásárolni közvetlenül a gyártótól?

  • költséghatékony belépés az automatizálás világába
  • rövid szállítási idők
  • kifogástalan állapot
  • 6 hónapos garancia
  • biztosított gyári alkatrész utánpótlás
  • lehetőséget nyújtunk robotprogramozási oktatáson való részvételre a minél magabiztosabb üzemelés érdekében

Ami a legfontosabb, hogy az ügyfeleinknek igény esetén lehetőséget tudunk biztosítani személyes szakmai konzultációra, illetve betekintést engedünk gyártásunk egyes részeire is Taksonyban, ahol akár helyben kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb robotot.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek