Ipar Napjai Újdonságok – Cadmould műanyag fröccsöntési szimulációs szoftver

CAD-CAM Solutions Kft. A pavilon: 108/A1

2015. május 11., hétfő, 21:07

Címkék: Cad-Cam Solutions Kft. cadmould fröccsöntés innováció Ipar Napjai 2015 szimulációs szoftver

A szimulációs szoftverek használata manapság már elengedhetetlen minden magasabb hozzáadott értékű termék előállítása során.

Alkalmazásukkal az esetleges műszaki problémákra még a gyártás megkezdése előtt sor kerülhet, ami komoly idő- és költségcsökkentő tényezővé válhat. A már magyar kezelőfelülettel is elérhető Cadmould® 3D-F, a TopSolid'Design 7 rendszerébe integrált professzionális műanyag fröccsöntési szimuláció, mely forradalmi megoldásainak köszönhetően jelenleg a világ legszélesebb körben értékesített szoftvere.

Új, szabadalmaztatott alapmagja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a lehető legrövidebb idő alatt több geometriai és folyamatváltozót értékeljenek. Teljes polymateriális adatbázisa több mint 4000 különféle tesztelt és hitelesített alapanyagot tartalmaz, mely a felhasználói tapasztalok alapján tovább bővíthető és szerkeszthető. Az alkatrésztervezőknek óriási könnyebbséget jelent a megtervezett darabok gyárthatósági ellenőrzése (kialakuló falvastagságok, meglövési pontok meghatározása, levegőcsapdák lehetőségeinek kimutatása), mielőtt a szerszám megmunkálásra kerülne.

www.cadcamsolutions.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek