Felhőbe riportolnak a szerszámok

2016. február 09., kedd, 19:22

Címkék: felhő felhő alapú szolgáltatás felhő-technológia Milwaukee ONE-KEY szerszám

Okostelefonon és számítógépen keresztül szabályozhatóvá válnak a Milwaukee® ütvefúrói és csavarbehajtói, és a felhőbe mentik az elhasználódásukra vonatkozó szervizadatokat. A technológia megnöveli az eszközök élettartamát, csökkenti a selejtet, és olcsóbbá teheti az építőipari vállalkozások és a villamosművek működését.

A Milwaukee® szerszámgyártó ONE-KEY™ névre keresztelt ingyenes digitális platformja több iparági problémára világelsőként nyújt választ. A készletnyilvántartás segítségével a vállalkozások részletes adatokat tárolhatnak minden szerszámukról, beleértve a nem-Milwaukee® darabokat is. Az alkalmazásban a szerszámokhoz hozzá lehet rendelni a számlákat, a beszerzési és a javítási költségeket, és a munkavezetők beállíthatják, hogy az adott darabot melyik munkavállaló hol használja.

Emellett a szerszámokhoz előre konfigurált profilok hozhatóak létre, melyek megkönnyítik a munkavégzést és csökkentik az esetleges túlterhelésből fakadó selejtet. Annak érdekében, hogy biztosítsa a szerszámok folyamatos rendelkezésre állását a ONE-KEY™ platform ezenkívül nyomon követi a felhasználást, és figyelmeztet az aktuális szervizelésre.

 

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek