Elhalasztották a METAV 2020 szakkiállítást is

2020. február 28., péntek, 19:33

Címkék: fémipar kiállítás messe düsseldorf metav VDW

Új időpontban kerül megrendezésre Düsseldorfban az eredetileg március 10–13. között megrendezni tervezett METAV 2020 fémipari nemzetközi szakvásár.

Dr. Wilfried Schäfer, a METAV szervezőjének számító VDW (Német Szerszámgépgyártók Szövetsége) ügyvezető igazgatója kiemelte: "Ez nem olyan döntés volt, amit könnyen hoz meg az ember, de a koronavírus okozta járvány rendkívül dinamikus terjedést mutatott az utóbbi napokban. Rendkívül magas az olaszországi fertőzöttek száma és a vírus már Észak-Rajna – Vesztfália területén, közvetlenül a METAV küszöbén is terjed, ami komoly aggodalmat keltett a kiállítók körében."

Miután Jens Spahn, Németország egészségügyi minisztere a járvány lehetséges németországi hatásairól beszélt, és a válság sújtotta régiókból érkezőket azonnali hatállyal vizsgálni kezdták az országba belépéskor, néhány nagyobb kiállító lemondta részvételét a METAV kiállításon. "Mivel a fejlemények nem előrejelezhetők, úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk a METAV szakkiállítást. A Messe Düsseldorf vásárszervezővel folytatott konzultáció után a lehető leghamarabb bejelentjük majd az új dátumot, hogy a kiállítók és a látogatók indokolatlan késedelem nélkül elkészíthessék a vásárra vonatkozó terveiket." - tette hozzá dr. Schäfer.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek