Egyesíti az erőit 2020-ban a Meusburger

2019. december 06., péntek, 06:00

Címkék: Meusburger normália normáliák szabályozás szabványosítás szerszám szerszámtechnika

2020 folyamán az osztrák Meusburger teljes mértékben integrálja a 2016-ban felvásárolt, forrócsatornás és szabályozórendszerekre specializálódott PSG céget, amely a Meusburger márkanév alatt működik majd a jövőben. A PSG továbbra is erős termékmárka marad.

A szinergiák optimális kihasználása érdekében a két, egymástól függetlenül működő cég, a Meusburger és a PSG egész értékláncban nagyon szorosan együttműködik a forrócsatornás és szabályozórendszerekre szakosodott PSG 2016-os felvásárlása óta. Az együttműködés tovább erősödik a Meusburger márkanév alatt. A közös Meusburger márkanév alatt optimálisan kombinálható és továbbfejleszthető az egyes termékcsaládok széles körű know-how-ja. A forrócsatornás és szabályozórendszerek terén erős márkanévnek számító PSG-vel kiegészülve a Meusburger a szerszám- és formagyártás teljes körű beszállítójává vált.

Egy márkanév minden ügyfélnek

Világszerte körülbelül 21 000 ügyfél számára kézzelfogható előnyökkel jár a PSG integrálása a Meusburger márkanévbe. Minden ügyféligényt egyetlen márka fed majd le, így az információk is gyorsabban, egyetlen forrásból jutnak majd el a vásárlókhoz. „A két vállalat értékesítési csapata is összeolvad, és a létrejövő részleg mögött magasan képzett termékszakértők állnak majd – jelentette ki Guntram Meusburger, a Meusburger ügyvezető igazgatója. – Ezáltal még erősebben összpontosíthatunk egy egyes ügyfelekre és azok igényeire.”

A közös Meusburger márkanév alatt optimálisan kombinálható és továbbfejleszthető az egyes termékcsaládok széles körű know-how-ja (Forrás: Meusburger)

A telephelyek nem változnak

A PSG németországi telephelyei – Viernheim és Seckach – megmaradnak. Viernheimben az elkövetkező években megerősítik a forrócsatornás rendszerek fejlesztését és tervezését. A telephely ezenkívül szolgáltatási és karbantartási kompetencia-központ is marad. Seckachban a munkatársak továbbra is a fejlesztési és gyártási tevékenységekre összpontosítanak a szabályozórendszerek területén.

A forrócsatornás és szabályozórendszereket érintő minden üzlet és szolgáltatás a Meusburger márkanév alatt folytatódik. Az értékesítési és szállítási feltételek változatlanok maradnak.

www.meusburger.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek