Díjnyertes a Schneider Electric ellátási láncának tehetséggondozási programja

2015. március 31., kedd, 11:37

Címkék: Power of the Profession Schneider Electric SCM World tehetséggondozás

A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője bejelentette, hogy tehetséggondozási programjaival elnyerte az SCM World által először megrendezett Power of the Profession díjat, Az év kiemelkedő tehetsége kategóriában. Az SCM World a világ vezető vállalatainak partnere az ellátási láncok területén végzett tehetséggondozásban. A szervezet a Schneider Electric Supply Chain Edison és Global Supply Chain Academy programjait jutalmazta a díjjal.

A két kezdeményezés annak érdekében jött létre, hogy támogassa a francia vállalatcsoport Tailored Supply Chain névre hallgató átfogó átalakítási tervét, és biztosítsa az ehhez szükséges szakképzést a munkatársak számára. A folyamatátszervezéseknek köszönhetően a társaságnak 2012 és 2014 között sikerült 27%-kal mérsékelnie a kiszállításokkal kapcsolatos ügyfél-elégedetlenséget, továbbá három ponttal javítani szolgáltatási teljesítményén. Növekedett a vállalat ipari termelékenysége is, évente átlagosan 340 millió euróval. A Schneider Electric mára jelentős számú, magas szinten képzett és sokszínű tehetségre támaszkodhat, melynek köszönhetően felkerült a LinkedIn által összeállított 50 legkeresettebb vállalat listájára.

„Nagyon büszkék vagyunk a Schneider Electric csapatára az ellátási lánc átalakításában folytatott munkában, hiszen mindannyian fontos szerepet játszunk abban, hogy értéket közvetítsünk ügyfeleink számára. Megragadjuk a lehetőséget, hogy másokkal is megosszuk a tapasztalatainkat innovatív programjainkkal kapcsolatban, hiszen ez a Power of the Profession-díj és az SCM World valódi célja” – mondta Annette Clayton, a Schneider Electric ellátási láncért felelős vezérigazgatója.  

A tehetséggondozás fontos láncszem

Az ellátási lánc működőképességének kiemelt eleme a szakértelem. A Schneider Electric Supply Chain Edison programjának keretében a Global Supply Chain szakértői közössége segítséget nyújt a szervezet munkavállalói számára a tananyag összeállításában, az oktatók által vezetett képzésekben, a műszaki junior csapat mentorálásában, valamint a kulcsfontosságú ellátásilánc-átalakító projektek koordinálásában és részvételében. Emellett a Global Supply Chain Academy az észlelt hiányosságok elemzése alapján állítja össze javaslatát, és egy testre szabott, minden szempontra kiterjedő tananyagot dolgoz ki, amely az e-learning előnyeinek köszönhetően globálisan is elérhető mindenki számára.

www.schneider-electric.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek