Díjazta legkiválóbb hazai partnereit a Fujitsu

Az idei hat díjazott között multinacionális vállalat és hazai kkv is szerepel

2018. június 08., péntek, 13:15

Címkék: Audi Hungaria Motor díj Fujistu partnerprogram

A Fujitsu átadta legkiválóbb hazai üzleti partnereinek a SELECT Partner díjakat. Az idei Fujitsu Day alkalmából a színes program mellett a vendégek egy díjátadó gálán is részt vehettek, ahol a magyarországi Fujitsu szervezet értékeli partnerei és disztribútorai egész éves munkáját.

A fél napos eseményen szó volt a hiperkonvergens és hibridfelhő-megoldásokról, a mentés-archiválásról, valamint a Fujitsu adatközponti PRIMEQUEST rendszereiről. A gyártó két igen érdekes esettanulmánnyal is készült: elsőként az AUDI Hungária Zrt. előadója beszélt a gyárában alkalmazott építési utasítások digitalizációjáról, majd a Magyar Államkincstár képviseletében szimultán mentési eljárásokat mutatott be.

A Fujitsu Day kiváló lehetőséget kínál arra is, hogy a gyártó éves díjakkal jutalmazza a különböző kategóriákban legjobban teljesítő és kiemelkedő viszonteladó partnereit. A díjakat ünnepélyes gála keretében Dariusz Kwiecinski, a Fujitsu kelet-európai vezetője és Sági Béla, a Fujitsu Channel fejlesztési menedzsere adta át. A hat kategóriában díjazott viszonteladó partnerek között egy budapesti székhelyű nagy multinacionális szervezet és szegedi illetőségű magyar vállalkozás is elismerésben részesül.

A Fujitsu Day több mint 10 éves múltra tekint vissza – minden évben ekkor mutatják be a hazai közönségnek a legújabb trendeket és technológiákat. Az esemény egyik kiemelt pontja az esti díjátadó gála, ahol a Fujitsu képviselői megjutalmazzák a viszonteladó partnereket egész éves munkájukért. „A Fujitsu szilárd meggyőződése, hogy saját sikeréhez viszonteladóinak is sikereseknek kell lenniük. Ezért folyamatosan odafigyelünk partnereinkre, és változó szükségleteikhez igazítjuk a SELECT programot” – fogalmazott Dariusz Kwiecinski a Fujitsu kelet-európai vezetője és magyarországi ügyvezető igazgatója.

Magyarországi díjazottak:

Az év viszonteladó partnere                  T-Systems Magyarország Zrt.

Az év adatközponti partnere                  Advanced Network Technologies

Az év KKV partnere                              MarkIT Magyarország

Az év feltörekvő partnere                      Symmetria Magyarország

Az év vállalati partnere                         PC Trade Systems

Az év munkaállomás partnere              3DHISTECH

www.fujitsu.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek