Az element14 Community eindította a 2020-as Halloween Project Competition versenyt

2020. október 08., csütörtök, 11:12

Címkék: díj Farnell járvány verseny vírus

Mivel a koronavírus járvány még mindig milliók életét befolyásolja szerte a világon, Halloween ünnepe várhatóan nagyon más lesz majd idén. A háztól házig járás lehetősége sokak számára ijesztő, ha nem egyenesen veszélyes programmá vált.

A jelenlegi helyzethez igazodva az element14 Community hagyományos Halloween-projektje is megváltozott keretek között zajlik majd. A tagokat arra kérték, hogy egy, a szocális távolságtartást biztosító, COVID-19 biztos Halloween projektet éptísenek fel és november 5. előtt blogot vezessenek arról a közösségben. A verseny díja egy iPad Pro 12.9 ", vagy annak heyi megfelelője.

 

Az ötletbörze elősegítéséhez az element14 Community összegyűjtötte a korábbi versenyzők, valamint az element14 Presents csapat által bemutatott ötleteket. A következő projektek tekinthetők meg:

  • Twilight Zone jósgép - klasszikus kellék a régi sorozatból, egy modern csavarral! Az eredeti Mystic Seer egy érmével működtetett jövendőmondó gép volt, amelyet az 1960-as "Nick of Time" epizódhoz készítettek. Az új, elektronikus jövendőmondó vajon valóban képes a megjósolni a jövőt?
  • A Doctor Who rajongók számára kötelező program a NodeRed és a Raspberry Pi segítségével megvalósított működőképes Halloween Pumpkin Dalek megtekintése. A ház körüli tárgyak,egy Raspberry Pi, LED-ek, valamint egy tök felhasználásával készült kísérteties Dalek élethűen varázsolja elénk a Doktor leghalálosabb ellenségét.
  • Egyszerű, de hatékony: az Open Heart műtétprojekt megmutatja, hogy egy nyitott dobogó szív  miként járulhat hozzá a legijesztőbb halloweeni projektekhez.

További ötletekért és az idei versenyre történő nevezéséért kérjük, látogasson el a www.element14.com/halloween oldalra.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE




Média Partnerek