A legsikeresebb üzleti innovációk 2014-ben

Második alkalommal ismerték el Magyarország innovatív vállalatait az Üzletfejlesztési Díjjal

2015. január 09., péntek, 15:36

Címkék: BCONHUNT BCONSHOP innováció Üzletfejlesztési Díj

Második alkalommal pályázhattak a vállalkozások az Üzletfejlesztési Díjra. Az elismeréssel az Üzletfejlesztési Portál célja, hogy bemutassa az adott év leginnovatívabb kis- és közepes vállalkozásait, valamint felhívja a figyelmet az innováció fontosságára és a gazdaságra gyakorolt pozitív hatásaira. A 2014-ben nevezett magyar vállalkozások közül a független szakmai zsűri az első három helyezettet díjazta, további három pályázót pedig oklevéllel ismert el.

2014 leginnovatívabb üzletfejlesztése a hazai startup által létrehozott BCONHUNT platform, illetve annak első okostelefonos alkalmazása, a BCONSHOP. A legújabb technológiai megoldásokra – iBeacon, BLE 4.0 – épülő mobilmarketing-alapú vásárlásösztönző rendszer egyszerre nyújt megoldást a kiskereskedelmi szereplők, illetve a vásárlók megváltozott igényeire. Az ingyenes mobil applikáció (BCONSHOP) letöltésével testreszabott, exkluzív kedvezményekhez jutnak a felhasználók, azaz a vásárlók. A kiskereskedelmi üzletláncoknak pedig egy rendkívül jól célozható, precízen mérhető és nem utolsó sorban az összezsugorodott marketing büdzsékben is elhelyezhető vásárlásösztönző platformot (BCONHUNT) biztosít, amellyel növelhetik üzletük forgalmát.

Az Üzletfejlesztési Portál 2013-ban indította útjára az Üzletfejlesztési Díjat. A kiírók célja, hogy lehetővé tegyék a pályázó vállalatok számára az innovatív ötletek megvalósításával, piacra léptetésével kapcsolatos tanulást, növelve ezzel versenyképességüket. A díj különlegessége, hogy a pályázók egy innovációs átvilágítás keretében objektív visszajelzést kaphatnak az üzleti újdonságok létrehozásával kapcsolatos folyamataik erősségeire és fejlesztendő területeire vonatkozóan.

„Bízunk benne, hogy az innováció fontosságát egyre több cég ismeri fel és évről-évre több jelentkezőt üdvözölhetünk az Üzletfejlesztési Díj pályázói között” – mondta el Fodor Zoltán az Üzletfejlesztési Portál főszerkesztője. „A díj független, szakmai kezdeményezés, amely egy vállalkozás üzletfejlesztését, üzleti innovációs eredményeit mutatja be, és minden olyan szervezetnek szól, ahol eredményes termékfejlesztéssel, szolgáltatásfejlesztéssel, szervezetfejlesztéssel, üzletfejlesztéssel vagy üzleti innovációval foglalkoznak” – tette hozzá Fodor Zoltán.

Pályázni lehetett új termékkel, új szolgáltatással, a marketinget, vállalati stratégiát, folyamatokat érintő, vagy technológiai innovációval, új és innovatív kommunikációs megoldással, a piaci eredményességet elősegítő szervezeti változtatással (új szervezet, kultúraváltás, stb.) vagy új üzleti modellel.

A zsűri tagjai:

Schwarz Gábor, üzletember, a USTREAM volt nemzetközi üzletfejlesztési és értékesítési igazgatója

Bundik Csaba, az EuroCham Vietnam Ltd. ügyvezető igazgatója

Fodor Zoltán, az Üzletfejlesztési Portál főszerkesztője

Díjazottak:

1. BCONHUNT Kft.

2. FŐTÁV Zrt.

3. KIDSOASIS Kft.

Elismerő oklevelet kaptak:

repara.hu Kft.

MultiSoft Kft.

StreamPUNK Kft.

www.uzletfejlesztes.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek