A jövő a térkép nélküli GPS-eké

A Base Map széria az autós navigációk felhasználóbarát reneszánszát hozhatja

2015. szeptember 22., kedd, 17:45

Címkék: mio Mio Base Map navigáció térkép

Az internetről letölthető, illetve okostelefonokra telepíthető navigációk korában egyre kevesebb szerep jut a kizárólag GPS funkcióval bíró, drága eszközöknek. Mi a helyzet azonban, ha az internetkapcsolat nélkül is precíz navigálás mellé számtalan extra is jár, ráadásul a készülék ára a megszokotthoz képest meglepően alacsony? A Mio legújabb Base Map sorozata előre telepített térképek nélkül kerül forgalomba, így kizárólag a valóban hasznos útvonalak letöltésére kell áldoznunk. Ha pedig csak átutazóban vagyunk Európában, egyedülálló módon akár bérelhetjük is a kívánt térképet!

Felesleges dolgokra pénz kiadni senki nem szeret. A sosem nézett csatornák, a ki nem használt extrák vagy éppen a haszontalan kapcsolt áruk bár jól csengő hívószavak, mikor fizetésre kerül a sor, az kívánjuk, bárcsak megszabadulhatnánk tőlük. Mivel azonban a csomag része, nincs mit tenni. GPS-ek esetében a távoli országok térképei hasonló pluszköltséget okoznak, és jellemzően kihasználatlan funkcióként végzik a legtöbb magyar vásárló számára.

Ezt a tehetetlenséget oldja fel a Mio Base Map szériája, melynek sajátossága az előre telepített térképek hiányában áll. Igen, egy GPS, melynek legfőbb előnye, hogy nem jár hozzá térkép! A Mio legújabb készülékeivel ugyanis úgy juthatunk a gyári szoftverhez és megannyi extrához egyszerre, hogy a felesleges térképek nem terhelik pénztárcánkat. Ráadásul, ha összesen egy ország vagy város útvonalai jelentik a számunkra szükséges mértéket, igen kedvező üzletet köthetünk.

Európában egyedülálló újítás: béreljen térképet

Az előre telepített térképek hiánya nem azt jelenti, hogy az utólagos feltöltés őrült összegekbe kerül majd. Épp ellenkezőleg! A kedvező ár mellett élettartamig szóló térképfrissítés is jár minden egyes megvásárolt térkép mellé, ami folyamatos új útvonalakat és extra kilométereket, valamint a hasznos helyek és érdekes pontok (POI) bővülését hozza minden alkalommal. Akinek viszont csak időszakosan van szüksége egy adott ország úthálózatára, a Mio oldalán 3 napostól az egész hónapos bérlési lehetőségig többféle megoldást is talál. Az innovatív megoldás felhasználóbarát módon biztosít hozzáférést 44 európai ország térképéhez, és pénztárcabarát módon jelöli ki az utat a GPS-ek számára a megújulás felé.

A térképen kívül minden benne van

A készülék mindenben megfelel a kor elvárásainak. 5"-es nagyméretű érintőképernyője és nagysebességű, 800MHz-es MStar processzora ellenére pehelykönnyű gépezet, mely vékony kialakítása miatt kevés hellyel is beéri. Az úton töltött időt sávkövető rendszerrel és IQ Routes™ technológiával teszi könnyebbé, a városi közlekedésben pedig parkolási asszisztenssel segíti a sofőrt. LearnMe Pro™ funkciója pedig a jövőt vetíti előre, az intelligens rendszer ugyanis képes a rögzített adatokból megtanulni vezetési szokásainkat, így a későbbiekben ehhez illő útvonalakra tesz javaslatot.

A Mio újgenerációs Base Map készülékei 2015. szeptemberétől kaphatók itthon, már 21.900 Ft-tól.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek