A beszélő raktár

Modern „mese” magyarul

2012. november 30., péntek, 08:37

Címkék: A beszélő raktár BCS David Maloney e-könyv hangvezérlés letöltés logisztika raktár Roger Byford

Míg a hangvezérlés egyes területeken, így például a hétköznapi mobiltelefóniában kevésbé ért el áttörését, addig a iparban és a szolgáltatási szektorban jelentős sikereket érnek el az arra épülő megoldások.

„A legtöbb raktártechnikai fejlesztés elsődleges célja a tevékenységek hatékonyságának növelése, de a disztribúció világában manapság nem elég csak annyira fejlődni, hogy a vállalat a versenytársakkal azonos szintre jusson. A rendszereknek többféle előnyt kell felmutatni, melyek együttesével érdemben meg lehet előzni a többieket. A vállalatok szinte minden esetben azért térnek át a hangvezérlésre, hogy kihasználják a hatékonyság és a pontosság terén nyújtott óriási előnyt” – írja Roger Byford és David Maloney szerzőpáros A beszélő raktár című könyvében.

Szóljon hangosan…

Jó hír, hogy A beszélő raktár e-könyv A raktározási feladatok hangvezérléssel történő ellátása című fejezete immáron magyar nyelven is elérhető, letölthető a BCS oldaláról. A beszélő raktár harmadik fejezetéből megismerheti azokat a világszerte működő különféle vállalatokat, amelyek a hangvezérlést használták fel legfontosabb üzleti problémáik megoldására, és megtudhatja, milyen előnyöket tapasztaltak a hangvezérlés bevezetését követően. A vállalatok manapság ezernyi kihívással szembesülnek, ilyen például az állandóan változó üzleti környezet, a cikkszámok számának növekedése, valamint az egyre szigorúbb kormányzati és ipari szabályozások. Miközben kétségtelenül a hatékonyság, a teljesítmény és a pontosság a három legfontosabb előny, amit ezek a vállalatok a hangvezérlésből nyernek, de a fejezet bemutatja azt is, hogy milyen egyéb területeken vált javukra a hangvezérlés. Többek között a biztonság növekedése, a betanítási idő csökkenése, a munkafolyamatok akadálymentessége és a hatékonyság növekedése is az előnyök közé tartozik.

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek