20%-os kedvezménnyel ünnepli a 3Dconnexion a 20 sikeres évet Kelet-Európában

2020. november 19., csütörtök, 20:57

Címkék: 3Dconnexion CadMouse akció műszaki tervezés tervezés tervezői szoftver tervezőiroda

A 3Dconnexion immár 20 éve van jelen a kelet-európai régióban. A 3DConnexion termékei kiváló teljesítményről, precizitásról, letisztult esztétikáról, egyedülálló komfortjukról és egészséges használhatóságról ismertek.

1993-ban a Columbia űrrepülőgépen használtak először 3D vezérlőrendszert a robotkar az űrben történő működtetésére. Így jött létre világ első 3D egere, amelyet ma SpaceMouse® néven ismerünk.

A 3Dconnexion-t arra hozták létre, hogy szabadalmaztassa a SpaceMouse egyedülálló, a háromdimenziós tárgyak zökkenőmentes és intuitív mozgatásához hat szabadságfokú technológiával rendelkező érzékelőjét. A nagyobb hatékonyságra, pontosságra és a tervezők és mérnökök kényelmét biztosító megoldásokra törekedve a 3Dconnexion mindig is a kiemelkedő ergonómiát helyezte előtérbe a fejlesztések során.

2000-ben alapították a 3Dconnexion lengyelországi fióktelepét – egy regionális irodát, amely több mint 20 országot foglal magában, és több mint 250 forgalmazóval és viszonteladóval működik együtt. A SpaceMouse és a CadMouse termékek számos iparágban váltak a tervezőmérnökök kedvenceivé Csehországtól egészen Szibériáig.

A 3Dconnexion megoldásokat naponta használó közép- és kelet-európai vállalatok között jól ismert nevekre bukkanunk: Skoda Auto, General Electric Pratt & Whitney, Man, ABB, Ceska Zbrojovka, Tatra, Mercedes, Volvo, Porsche Engineering, IKEA, Bosch, Boeing, Airbus, Continental.

„Nagyon büszke vagyok arra, amit elértünk az elmúlt 20 évben – mondta Mieczyslaw Trzcinski kelet-európai értékesítési igazgató. – 20 éve fókuszálunk az innovációra és ami a legfontosabb, arra, hogy bizalmas kapcsolatot építsünk ki partnereinkkel és ügyfeleinkkel.

A 3Dconnexion a kelet-európai fióktelep 20. jubileuma alkalmából különleges ajánlatot tesz minden tervezőnek és mérnöknek: minden profi modell 20% kedvezménnyel kapható! Az akció a webáruházban 2020. december 2-ig tart.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek